Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit ruime en lichte 6-kamer appartement aan de rand van het bos is instapklaar! Het appartement is uitgebouwd tot een maisonnette en is hierdoor ook bijzonder geschikt als gezinshuis. Het appartement ligt op de 3e en 4e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in de populaire wijk 'Leusderkwartier'. De ligging is echt fantastisch; Aan de voorzijde heb je vrij uitzicht over een groot grasveld en binnen 70 meter loop je het bos van Nimmerdor in, wat uitkomt in landgoed Den Treek. Het appartement heeft veel te bieden. Er zijn naast een grote woonkamer en gezellige keuken met bar, maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers. Dus ruimte genoeg! Ben jij op zoek naar een ruim appartement in een leuke omgeving? Laat je verrassen en kom kijken bij dit mooie appartement. Wij laten het graag aan je zien.

Indeling: Entree, centrale hal met intercompaneel, brievenbussen en trappenhuis.

Entree woning: Hal met ruime inbouwkast, meterkast, trap naar de verdieping, toiletruimte met toilet en deur naar de woonkamer. De gezellige woonkamer heeft vrij en groen uitzicht aan de voorzijde van het complex. Aan de woonkamer grenst een knusse eetkamer met deur naar een overdekt balkon. Dit balkon is echt een lekker plekje om van de ochtendzon te genieten. De gedeeltelijk open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een afzuigkap, gaskookplaat, vaatwasser en koelkast met vriezer. In de keuken staan ook de wasmachine en droger. Daarnaast bevindt zich in de keuken de Cv-kast met een Nefit combiketel. Vanuit de keuken betreed je de eenvoudige badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een vaste wastafel. Vanuit de keuken is er een deur naar een 2e balkon met uitzicht op veel groen. Zittend op de bank, die speciaal hiervoor is gemaakt met bijpassende kussens, kun je hier van de middag tot de late avond genieten van de zon. In de avond heb je zelfs zicht op de verlichte Lange Jan van Amersfoort.

Vanuit de hal zijn 2 slaapkamers bereikbaar, waarvan 1 slaapkamer met veel kast-/ en bergruimte. Verdieping: Deze verdieping is gebouwd in 2018 en uitstekend afgewerkt en geïsoleerd. Hier bevinden zich maar liefst 3 slaapkamers, die je betreedt vanuit een ruime overloop. Ook is er een bescheiden badkamer met hangtoilet, fonteintje en douchecabine. Alle slaapkamers zijn voorzien van een of meerdere dakramen en extra bergruimte onder de schuine kap. De 4e en 5e slaapkamer hebben bovendien beide een eigen wastafel.

Ligging: Dit appartement ligt op een mooie locatie aan de rand van Amersfoort in de geliefde wijk het 'Leusderkwartier', op enkele minuten afstand van scholen, sportfaciliteiten en de winkels en restaurants van de Leusderweg. En.... binnen 7 fietsminuten ben je op het Centraal Station of in de gezellige oude binnenstad van Amersfoort.

Kenmerken op een rij: Ruim appartement verbouwd tot maisonnette gelegen op een mooie locatie in het 'Leusderkwartier'. Geschikt voor een gezin. * Ruime woonkamer met gezellige eetbar. * Extra zijkamer te gebruiken als eetkamer of kantoor-/werkhoek, met deur naar balkon voorzijde. * Keuken met inbouwapparatuur en deur naar het balkon achterzijde. * 2 badkamers en 2 toiletten waarvan 1 in een aparte toiletruimte. * Totaal 5 slaapkamers. * Servicekosten 216,09. * Energielabel C. * Centrale ligging nabij alle faciliteiten en op korte afstand van de op en afrit van de A28, A1 en A12.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 345

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 345

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Wooninfluencers

Laden..