Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vanwege de hoeveelheid bezichtigingsaanvragen is het niet meer mogelijk om een bezichtiging te plannen. 

FIJN WONEN IN RANDENBROEK

Op zoek naar een eengezinswoning in een prettige buurt? Deze woning in Randenbroek is energiezuinig en beschikt over vier slaapkamers. Met een open keuken en een gezellige tuin biedt dit huis een fijne basis voor jou en je gezin. De ligging nabij het centrum van Amersfoort en het winkelcentrum Euterpeplein maakt het plaatje compleet.

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ

FIJN WONEN: Een heerlijke eengezinswoning in de gewilde wijk Randenbroek.
LICHT EN RUIMTE: Een lichte woonkamer met laminaatvloer die gemakkelijk te onderhouden is.
KOKERRELLEN: Een open keuken met moderne inbouwapparatuur en een granieten aanrechtblad.
OPFRISSEN: Een functionele badkamer met wastafelmeubel en inloopdouche.
GEZELLIGE TUIN: Met twee bergingen, ideaal voor extra opslag.
SCHILDERWERK: In 2023 vernieuwd, wat zorgt voor een frisse uitstraling.
IDEALE LOCATIE: Een rustige buurt met alle voorzieningen binnen handbereik.
ENERGIEZUINIG: De woning is voorzien van energielabel A. 

JOUW TOEKOMSTIGE THUIS 

Deze sfeervolle woning in Randenbroek is voorzien van energielabel A en dus ben je voorbereid op de toekomst! De woonkamer is licht en biedt voldoende ruimte voor een zithoek en eetgedeelte. De laminaatvloer is niet alleen mooi, maar ook makkelijk schoon te houden. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. De keuken is uitgerust met een 4-pits inductieplaat, combi-oven, koelkast, vaatwasser en afzuigkap. Het granieten aanrechtblad geeft een luxe uitstraling en is bovendien zeer duurzaam.

De badkamer is functioneel met een wastafelmeubel voor je toiletartikelen en een inloopdouche. De gezellige tuin is een fijne plek om buiten te zijn en van het zonnetje te genieten. Er zijn twee bergingen met genoeg ruimte voor fietsen en tuinspullen.

Met vier slaapkamers is er genoeg ruimte voor een gezin, en het energielabel A zorgt voor een lage energierekening. Het schilderwerk aan de buitenkant in 2023 nog gedaan.

Randenbroek is een rustige en kindvriendelijke wijk en de historische binnenstad van Amersfoort is dichtbij. Loop langs de stadsmuren, bezoek je favoriete winkel en neem plaats op het terras aan De Hof of Het Lieve Vrouweplein.
De woning ligt dichtbij winkelcentrum Euterpeplein, waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen. Scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer zijn ook binnen handbereik. Vanuit de woning ben je al snel op de uitvalswegen A1 en A28. 

HIGHLIGHTS IN HET KORT

Deze energiezuinige woning in Randenbroek is voorzien van een lichte woonkamer, een open keuken met benodigde apparatuur, een functionele badkamer, een tuin met berging en recent schilderwerk, is dit huis klaar voor zijn nieuwe bewoners. De locatie is ideaal met alle voorzieningen in de buurt.

EEN KANS DIE JE NIET WILT MISSEN

Ben je geïnteresseerd in deze woning en wil je meer weten? Bezoek dan onze website en plan direct een bezichtiging. Dit huis biedt een goede basis voor jouw toekomst in een aangename buurt. We nodigen je graag uit om zelf te komen ervaren wat deze woning en de omgeving te bieden hebben. Tot snel!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 298

Overige

Perceel oppervlakte 144

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 298

Overige

Perceel oppervlakte 144

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort