Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Maak van deze woning je eigen droompaleis. Deze royale vrijstaande woning ligt op een unieke locatie aan de rand van het dorp op steenworp afstand van het polderlandschap en alle faciliteiten als scholen, winkels, restaurants en sportfaciliteiten zijn op korte afstand bereikbaar. De woning is speels ingedeeld en heeft heel veel ruimte. Vanuit de hal is er een niveauverschil naar de grote woonkamer met een open haard. Er is een gezellige woon-/eetkeuken met ruimte voor een eethoek en een zithoek. En.... met maar liefst 5 slaapkamers biedt dit huis voldoende ruimte voor een groot gezin - en of voor gasten. De 2 badkamers zorgen ervoor dat er 's ochtends geen file is voor de douche. Daarnaast is er in de grote garage met plaats voor meerdere auto's. Overweegt je om een kantoor of praktijk aan huis te openen? Ook dat zou kunnen. Deze woning is een droom voor iedereen die op zoek is naar een woning met mogelijkheden. Met wat liefde en aandacht kan deze woning worden omgetoverd tot jouw droomhuis. Zie jij jezelf al wonen in deze mooie vrijstaande woning? Wacht niet te lang. Bel Snel voor een afspraak voor bezichtiging. Wij laten deze woning graag aan je zien.

Indeling: Overdekte entree, ruime hal met garderobe en toiletruimte. Via een niveauverschil kom je in de royale woonkamer. Hier is ruimte voor een grote loungehoek en er is een gezellige open haard. Dit is een perfecte plek voor de knusse winteravonden. De grote woonkeuken heeft ruimte voor een grote eethoek en een zithoek. De keuken is luxe ingericht en is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien een granieten aanrechtblad en verschillende luxe inbouwapparatuur, waaronder een afzuigkap, kookplaat, een stoomoven, een oven, een heetwater quooker en een koelkast, en hier is een airco aanwezig. Vanuit de woonkeuken is een deur naar de tussenhal. Vanuit deze hal is de garage en de 1e badkamer bereikbaar.

1e verdieping: Grote overloop met vide. Er zijn 4 ruime slaapkamers en een badkamer. Alle kamers hebben ruimte voor een garderobekast. De badkamer is geheel betegeld en heeft een standaard badkamerinrichting met een ligbad, een douche-cabine, een vaste wastafel en een toilet.

2e verdieping: De 5e slaapkamer onder de schuine kap heeft een grote raampartij en is bijzonder geschikt om in te richten als kantoor-/werkkamer en zo heb je je eigen thuiswerkplek.

Garage: De grote garage van maar liefst 47 m² heeft ruimte voor meerdere auto's. In de garage is dus veel berg- en stallingsruimte. Er is elektra en water aanwezig en er zijn aansluitpunten voor wasapparatuur. Boven de garage is nog een zolderberging. Dus bergruimte genoeg.

Tuin: Buiten wacht een mooie onderhoudsarme tuin, waar je heerlijk van je vrije tijd kunt genieten. De tuin heeft een zonnige ligging op het zuidwesten en is aangelegd met sierbestrating en borders met veel hoge bomen, struiken, bloemen en planten. De woning ligt op een kavel van maar liefst 522m² is er dus voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen, om te tuinieren, of om gewoon te genieten van de rust en de zon.

Royale vrijstaande woning met een speelse indeling gelegen op een leuke locatie aan de rand van het dorp. * Hal met garderobe en niveauverschil. * Grote living met schuifpui naar de tuin. * Ruime woonkeuken met luxe keuken inrichting, inbouwapparatuur en airco. * Tussenhal met deur naar de badkamer. * 5 slaapkamers * 2 badkamers. * Extra grote garage met stalling voor meerdere auto's * Mogelijkheid voor een kantoor of praktijk aan huis. * Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving. * Mooie grote zonnige tuin op het zuid/westen, waar je lekker van je vrije tijd kunt genieten * Perceelgrootte 522m². * Bijzondere ligging op zeer korte afstand van de polder. * Op korte afstand van alle faciliteiten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 795

Overige

Perceel oppervlakte 522

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 795

Overige

Perceel oppervlakte 522

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Vergelijkbaar in de buurt