Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nu in de verkoop:

Tussenwoning uit de jaren '30 met parkeren op eigen terrein, een perceeloppervlakte van 186m2 en een woonoppervlakte van 129m2! Een leuke karakteristieke woning met verrassend veel ruimte. De woning dient te worden gemoderniseerd dus maak van dit leuke huis jouw thuis! De locatie is perfect want op loopafstand tref je alle nodige voorzieningen zoals een supermarkt, diverse winkels, sportfaciliteiten, horecagelegenheden en OV-opstappunten op loopafstand te bereiken. Daarnaast bevindt u zich snel op de uitvalswegen naar de A1 en A28.

De indeling is als volgt: entree, hal met trapopgang. Ruime woonkamer met laminaatvloer, spachtelputz wanden, open haard, openslaande tuindeuren en een balkenplafond. De keuken is ingedeeld in 2 rechte opstellingen met een gasfornuis, koelkast, vaatwasser en een afzuigkap. Via de achterhal loop je door naar de aanpandige berging met plavuizenvloer en de cv-installatie (Intergas/2012). De toiletruimte bevindt zich in de achterhal.

1e verdieping: overloop en 2 slaapkamers waarvan 1 grote over de hele breedte van de woning, beide met een laminaatvloer en spachtelputz wanden . De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel en een toilet (hangend).

2e verdieping bereikbaar middels een vaste trap: royale voorzolder en een grote zolderkamer met laminaatvloer en dakramen.

Lange smalle tuin die breder uitloopt aan het einde met een tuinhuisje, volledig bestraat en fantastisch gelegen op het zuiden! Dus volop de zon in je tuin!

Sterke punten van de woning: * Geliefde woonomgeving * Nabij het gezellige centrum van Bunschoten-Spakenburg * Jaren 30 woning met mooie karakteristieke elementen * Parkeergelegenheid op eigen terrein * Achtertuin op het zuiden * Perceelgrootte 186m2 * Woonoppervlak 129m2 * Ruime woonkamer met openslaande tuindeuren * 3 ruime slaapkamers * Aanpandige berging

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 458

Overige

Perceel oppervlakte 186

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 458

Overige

Perceel oppervlakte 186

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Vergelijkbaar in de buurt