Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wil jij wonen in de Rengerswetering te Bunschoten-Spakenburg? Dan is deze mooie rug-aan-rug woning uit 2019 wel wat voor jou! De woning is instapklaar, ruim opgezet en zeer energiezuinig voorzien van energielabel A.

De woning is onderhoudsvrij en heeft een ruim opgezette woonkamer met open keuken. De Voorste Kamp 61 bied je drie ruime slaapkamers die je naar eigen smaak en behoefte kan inrichten. De woning is gelegen op fietsafstand van het gezellige centrum met leuke winkels en restaurants.

De Voorste Kamp 61 bied meer dan alleen een woonruimte, het is een plek waar je kan groeien en ontspannen. Klinkt dit als je nieuwe (t)huis? Neem dan contact met ons op.

Indeling: Begane grond: Bij binnenkomst in de entree tref je de meterkast en heb je toegang tot de woonkamer. De woonkamer is afgewerkt met pvc-vloer, gestucte wanden en houten kozijnen door de gehele woning. De open keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur waaronder een gasfornuis, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Aansluitend aan de woonkamer is de achterhal met toiletruimte en de trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping: Via de trapopgang in de achterhal kom je op de overloop van de 1e verdieping terecht. De overloop brengt je naar de 2 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met laminaatvloer en gestucte wanden. De grootste kamer is voorzien van rolluiken. De badkamer is ruim opgezet en is voorzien van een inloopdouche, hangend toilet en wastafel met wastafelmeubel.

2e verdieping: Op de 2e verdieping bevindt zich de ruime berging met CV-ketel en de aansluiting voor de wasmachine en droger. Van de ruime voorzolder zou je eventueel ook nog een derde slaapkamer kunnen creëren of een fijne werkplek.

De tuin: Het is een rug-aan-rug woning dus een achtertuin is niet aanwezig. De voortuin is gelegen op het westen en is fraai aangelegd. De berging bevindt zich in een gezamenlijke ruimte en bedraagt maandelijks €9 aan VvE kosten.

Enkele kenmerken van de woning: + Bouwjaar 2019 + Zeer netjes afgewerkt + Gelegen nabij supermarkt en op fietsafstand centrum Bunschoten-Spakenburg + Energielabel A + Rug-aan-rug woning + Parkeren op openbaar parkeerterrein voor de deur

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 381

Overige

Perceel oppervlakte 77

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 381

Overige

Perceel oppervlakte 77

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Vergelijkbaar in de buurt