Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de geliefde Kerkewijk en nabij het winkelhart van Veenendaal staat dit moderne appartementencomplex met stijlvolle appartementen en grote parkeerkelder. In dit complex vindt u op de tweede etage het grootste appartement.

Dit schitterende 3-kamer hoek appartement met inpandig balkon/loggia, 2 parkeerplaatsen en berging in de onderbouw staat te koop.

Het ruime 3-kamer hoek-appartement beschikt door zijn grote raampartijen over een prachtige lichtinval en fraai uitzicht op de omgeving. Met een heerlijk lichte woonkamer, grote woonkeuken, 2 mooie slaapkamers, 2 badkamers en de nodige praktische ruimte is dit appartement van alle gemakken voorzien. Het inpandige balkon/loggia met openslaande deuren is volledig geïsoleerd en dient als verlengstuk van de keuken. In de zomermaanden kunt u hier van het buitenleven genieten en in de winterperiode is het een heerlijke extra ruimte. De woonkamer annex open keuken is voorzien van airco en de grote slaapkamer heeft eveneens airco. Naast de praktische inpandige berging en de vele vaste kasten is het appartement ook voorzien van een eigen berging in de onderbouw. Hier kunt u de nodige zaken opslaan en eventueel uw fiets parkeren. De speciaal aanwezige fietslift maakt het nog makkelijker om er met de fiets op uit te gaan. Daarnaast vindt u in de onderbouw de parkeerkelder waar dit appartement 2 eigen parkeerplaatsen bezit.

Gelegen aan de Kerkewijk, op loopafstand van het centrum van Veenendaal, heeft dit appartement een unieke ligging. In de directe omgeving zijn supermarkten, restaurants en alledaagse winkels te vinden. Het station van Veenendaal ligt op steenworpafstand en daarnaast is er een bushalte om de hoek. Aan de overkant bevindt zich een polikliniek van het Gelderse Vallei ziekenhuis. Tevens zijn uitvalswegen in de richting van Rhenen en Ede eenvoudig te bereiken.

Indeling:

Entree:
Vanuit de centrale ingang, waar de brievenbussen zijn gesitueerd, betreedt u de portiekflat. Bij het betreden van het appartement arriveert u in een ruime hal. De hal biedt toegang tot de twee slaapkamers, de woonkamer, berging/wasruimte en separate toiletruimte. Door de gehele hal liggen hoogglans vloertegels, welke eveneens in de keuken te vinden zijn. De toiletruimte in de grote hal is volledig betegeld en voorzien van een zwevend toilet en wastafel.

Woonkamer:
Vanuit de hal betreedt u het hart van dit appartement, de woonkamer. Met een oppervlakte van 50m² is deze erg ruim. Dankzij de grote hoeveelheid ramen wordt de woonkamer van veel natuurlijk daglicht voorzien. Tevens heeft u hierdoor een schitterend uitzicht op de levendige omgeving. De open indeling biedt tevens voldoende mogelijkheden voor het inrichten van een zithoek. De gehele woonkamer beschikt over vloerbedekking.

Keuken:
De woonkamer heeft een directe doorgang naar de keuken en eetkamer, welke in het verlengde van de woonkamer zijn gesitueerd. De keuken is modern, beschikt over een L-vormig aanrechtblad met doorkijk naar de woonkamer en is voorzien van een inductiekookplaat met afzuigkap, ingebouwde koelvriescombinatie, spoelbak met kraan, ingebouwde oven en magnetron, vaatwasser en voldoende opbergruimtes. Dit maakt het tot een instapklare keuken, welke van alle gemakken is voorzien.

Eetkamer:
Grenzend aan de keuken bevindt zich de eetkamer. Deze is middels een schuifpui afgesloten van de keuken en is tevens het inpandige balkon/loggia, waardoor deze ruimte in de zomermaanden als buitenruimte kan fungeren. De ideale plek om te genieten van de zonnige dagen, terwijl u zich binnen bevindt. Net als in de keuken en hal, beschikt de eetkamer over een hoogglans tegelvloer.

Slaapkamers:
De twee slaapkamers bevinden zich aan voor- en achterzijde van het appartement. Beide slaapkamers zijn netjes afgewerkt, beschikken over vloerbedekking en bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van zowel een bed als een bureau of opbergmeubel. Daarnaast hebben beide slaapkamers toegang tot een eigen badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt tevens over een wandbreedte kastruimte inclusief twee 1 persoons inklapbare bedden. De kamer kan perfect als logeerkamer en hobby- of werkkamer fungeren.

Badkamers:
Dit appartement beschikt over maar liefst twee badkamers, beiden grenzend aan een slaapkamer. De grote badkamer beschikt over een zwevend toilet, douchecabine, handdoekradiator en dubbele wastafel met spiegel en opbergmeubel. De kleine badkamer beschikt eveneens over een douchecabine, wastafel met spiegel en opbergmeubel.

Externe bergruimte:
Naast alle ruimtes in het appartement, is er een bergruimte van 8 m² aanwezig in het appartement. Deze ruimte is geschikt als opbergruimte, maar kan dankzij de wasmachine aansluiting ook fungeren als wasruimte.

Buiten:
Grenzend aan de eetkamer bevindt zich het inpandige balkon/loggia. Deze kijkt uit over de Patrimoniumlaan en de Kerkewijk en kan middels een harmonicadeur worden geopend. Dankzij de schuifpui aan de achterzijde van de eetkamer, kan de ruimte worden afgesloten van de rest van het appartement.

Algemene gegevens
- Type woning: 3-kamerappartement
- Bouwjaar: 2008
- Aantal kamers: 3
- Aantal slaapkamers: 2
- Aantal badkamers: 2
- Parkeerruimte: twee eigen parkeerplaatsen in de parkeerkelder
- Aanwezig: loggia, meerdere Franse balkons en grote berging in de onderbouw
- Ligging loggia: zuid

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Hr cv-ketel, ATAG, bouwjaar 2020
- Verwarmvoorziening: Hr cv-ketel, ATAG, bouwjaar 2020
- Vloerverwarming: aanwezig in de badkamer
- Zonnepanelen: aanwezig voor verbruik VVE
- Voorzieningen: buitenzonwering aanwezig
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak/spouw/vloer
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel, TV kabel aanwezig
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 564
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Lift Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2020
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 564
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Lift Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2020
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zonnenberg Makelaardij