Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een geliefde locatie in wijk De Gelderse Blom (grenzend aan wijk De Pol) in een autoluwe straat staat deze uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met eigen oprit en inpandige garage te koop. Welkom aan de Vuurvlinderronde 8 in Veenendaal, een stijlvol afgewerkte en uitstekend onderhouden twee-onder-een-kapwoning.

Deze ideale en energiezuinige gezinswoning is voorzien van 161m² puur woonplezier met een sfeervolle woonkamer met gashaard, moderne keuken, praktische bijkeuken en schitterende slaap-/werkkamer op de begane grond. De eerste en tweede verdieping voegen hier vijf slaapkamers en een recent vernieuwde en ruime badkamer aan toe. De eigen oprit en garage, de vele bergruimte en de zonnige achtertuin maken het plaatje compleet.

Gelegen aan de Vuurvlinderronde ligt deze woning in een levendige en kindvriendelijke buurt. De aanwezigheid van supermarkten, scholen, openbare speeltuinen, sportclubs en alledaagse winkels in de omgeving, maakt het tot een aantrekkelijke locatie in Veenendaal. Het centrum is per fiets binnen enkele minuten te bereiken en uitvalswegen in de richting van Arnhem en Utrecht zijn nabijgelegen. Naast een eigen oprit, met opstelmogelijkheid voor drie auto’s, en garage is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig rondom de woning.

Begane grond:
We betreden de woning in de hal. Hier is de separate toiletruimte, meterkast en trap naar de 1e verdieping gesitueerd. De toiletruimte is strak afgewerkt, deels betegeld en voorzien van een zwevend toilet en fonteintje met opbergruimte en handdoekhouder. De hal is tevens ruim genoeg om een kapstok of opbergmeubel te plaatsen.

Woonkamer:
Zodra u de woonkamer betreedt, staat u in het hart van de woning. De voorzijde is voorzien van veel ramen, waardoor de woonkamer ruim en licht aanvoelt. Met een uitzicht op de straatkant biedt de woonkamer veel mogelijkheden om een royale zithoek te creëren. In de hoek is een gezellige gashaard gesitueerd, wat een ware eyecatcher in de ruimte is. Indien gewenst kan er een tweede zithoek gecreëerd worden aan de achterzijde van de woning, grenzend aan de openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en heeft vloerverwarming.

Keuken en eetkamer:
De moderne keuken is met recht een hoogtepunt van de woning. Deze is voorzien van allerhande inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat met afzuigkap, ingebouwde combimagnetron en koelkast, eiland met spoelbak, vaatwasmachine en verschillende opbergruimtes. Hiermee is de keuken van alle gemakken voorzien.
Grenzend aan de keuken is ruimte om een eetkamer/woonkeuken te creëren, waar met gemak een grote eettafel geplaatst kan worden.

Bijkeuken:
In het verlengde van de keuken is de ruime bijkeuken gesitueerd. Deze ruimte heeft een wasmachineaansluiting en een grote inbouwkast met schuifdeuren. Via de bijkeuken kan de tuin worden bereikt. Tevens is er een deur die binnendoor toegang geeft tot de garage.

Kantoor:
Op de begane grond, grenzend aan de tuin en bijkeuken, is een prachtige kantoorruimte gesitueerd. Deze is goed onderhouden, voorzien van vloerbedekking en wordt van veel natuurlijk daglicht voorzien. Desgewenst kan deze ruimte ook als slaapkamer fungeren.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer gesitueerd. Elke slaapkamer is goed onderhouden en voorzien van een vinyl vloer. Raampartijen voorzien de slaapkamers van veel daglicht. Tevens zijn ze ruim genoeg om naast een bed ook een bureau of opbergmeubel te plaatsen. Eén slaapkamer is voorzien van ingebouwde kastruimte met schuifdeuren en een wastafelmeubel.

Badkamer:
Grenzend aan de overloop bevindt zich de prachtige badkamer. Deze is modern, voorzien van vloer- en wandtegels en beschikt over een zwevend toilet, dubbele wastafel met daaronder 2 lades, grote verwarmde spiegel, ruime inloopdouche en een opbergmeubel. De badkamer is recent (nov. 2021) uitgebouwd en compleet vernieuwd.

2e verdieping:
Op de 2e verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers. Deze zijn eveneens ruim, goed onderhouden en bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed, een bureau en een opbergkast. Deze slaapkamers bevinden zich in de punt van het dak en hebben hierdoor een schuin plafond. Dit belemmert de stahoogte echter niet. Via een van de slaapkamers is de bergvliering te bereiken. Daarnaast zijn er op de slaapkamers nog opbergruimtes achter schuifdeuren. Desgewenst kunnen deze slaapkamers als opbergruimte, hobby- of werkruimte fungeren.

Buiten:
Vanuit de eetkamer en bijkeuken is de zonnige en royale achtertuin te betreden. Deze is verzorgd, grotendeels bestraat, maar ook voorzien van veel groen en een grote trampoline. Dit maakt het tot een levendige tuin. Het terras grenst aan de woonkamer en is ruim genoeg om een loungeset of buitentafel te plaatsen. De tuin heeft een ideale ligging (op het zuiden) waardoor u volop geniet van de zonuren op een dag.

Nog een aantal losse kenmerken:
- Woning is grotendeels voorzien van gestucte wanden en plafonds;
- Vaatwasser is vervangen in 2022;
- Energiezuinige woning met 12 zonnepanelen;
- Begane grond voorzien van laminaatvloer en vloerwarming (als bijverwarming);

Algemene gegevens
- Type woning: 2-onder-1-kapwoning
- Bouwjaar: 1996
- Verbouwjaar: 2001, badkamer en wc 2021
- Aantal kamers: 7
- Aantal slaapkamers: 6
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: 3 auto's op eigen terrein
- Aanwezig: inpandige garage en aanbouw 2001
- Ligging tuin:
- Tuin bereik: via de woning en garage/werkkamer

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: HR cv-ketel, bosch, bouwjaar 2008
- Verwarmvoorziening: HR cv-ketel, bosch, bouwjaar 2008
- Vloerverwarming: gedeelteijk
- Zonnepanelen: 12 stuks
- gashaard aanwezig
- Voorzieningen: vliering aanwezig
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak/spouw/vloer
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel aanwezig
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 620.15
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 114.75
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 319
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 13.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 8.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2008
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Vloerverwarming deel Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 620.15
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 114.75
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 319
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 13.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 8.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2008
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Vloerverwarming deel Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zonnenberg Makelaardij