Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ligging:
Vanaf de balkons aan de voorkant kijkt u over de Boulevard en is er zeezicht! U kunt de boten zien voorbij varen op zee.
Bij het appartement hoort een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein achter het gebouw en er is een gemeenschappelijke fietsenstalling.

“Le Normandy” is een kleinschalig appartementsgebouw met 11 luxe appartementen en een kantoorruimte op de begane grond. Gelegen aan de Boulevard en op steenworp afstand van het mooie brede zandstrand en de jachthaven van Cadzand-Bad. Het gebouw oogt fris en licht en ademt strandsfeer. Strandpaviljoen ‘’de Piraat’’ ligt op korte afstand evenals de terrassen, restaurants en het winkelaanbod van de winkelgalerij. Het gebouw is opgeleverd in 2019.

Indeling:
Via de trap of met de lift komt u op de 3e verdieping. Bij binnenkomst in het appartement komt u eerst in de hal van het appartement van waaruit alle ruimtes bereikbaar zijn. Woonkamer met veel lichtinval vanwege de grote raampartijen, toegang tot de 2 balkons aan de voorzijde en een open keuken in U-vorm. De keuken is voorzien van; 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasmachine, oven en koel/vriescombinatie.
Er zijn 2 ruime slaapkamers elk met opmaat gemaakte kasten, een opmaat gemaakt stapelbed en een (uitklapbaar) luxe tweepersoonsbed. Hierdoor zijn er maar liefst 8 slaapplaatsen. Vanuit beide slaapkamers is er toegang tot het grote op zuiden gelegen balkon. Hier kunt u de hele dag genieten van de zon! De badkamer is voorzien van een ligbad met douchefunctie en een dubbele wastafel. Apart toilet met fonteintje. Berging met cv-opstelling, wasmachine, en ruimte voor het opbergen van huishoudelijke spullen.

Balkon:
Vanaf de 2 balkons aan de voorkant kijkt u over de Boulevard en heeft u tussen de gebouwen aan de overkant van de straat zicht op zee!. Het 3e balkon is zeer ruim (2,30 x 6,50 m) en ligt aan de achterkant van het gebouw. Dit balkon ligt op het zuiden en is windbeschut waardoor u al vroeg in het jaar heerlijk buiten kunt zitten om te genieten van de zon. Op dit balkon is er extra een kleine afsluitbare berging.

Parkeerplaats:
Via de automatische te openen garagedeur aan de Boulevard rijdt u onder het gebouw door naar het afgesloten parkeerterrein achter het gebouw.
Hier bevindt zich de parkeerplaats die bij het appartement hoort.

Extra’s:
- hoog afwerkingsniveau
- Intergas Xtreme combi-ketel 2018
- 3 balkons; 2 aan de Boulevardzijde en 1 aan de achterzijde
- totale oppervlakte balkons 20 m2
- eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein
- uitstekende verhuurmogelijkheden
- in overleg opteren voor belaste levering

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 74

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Appartement Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 74

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Appartement Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars

Wooninfluencers

Laden..