Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ligging:
Karakteristieke vrijstaande woning met garage en vrij uitzicht gelegen in de mooie en rustige Prinsestraat in Cadzand-dorp. De woning is gelegen op een ruim perceel van 735 m2. Naast dat er vanuit de achtertuin vrij uitzicht is, is deze ook gelegen op het zuiden waardoor het een tuin is om heerlijk te genieten!

Cadzand-dorp
In Cadzand-dorp is er een mix van zowel vaste bewoners als ook tweede woningeigenaren. In het dorp zijn er onder andere een basisschool (kustschool), bakkerij en restaurant. Gelegen op korte (fiets)afstand van het strand en de zee. Binnen 15 minuten rijden van Knokke (B) en op nog geen 30 min van Brugge (B).

Indeling:
U komt binnen in een hal met ruimte voor de garderobe. Via de hal komt u in de woonkamer met veel lichtinval doordat er ramen zijn aan de voor- zij- en achterkant. In de woonkamer is er een sfeerhaard voor gezellige winterse avonden. Aan de achterkant van het huis bevindt zich de keuken met losse apparatuur als, oven, 4-pits elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasmachine, dubbele spoelbak en er is een trap/kelderkast. De keuken is zowel bereikbaar via de woonkamer als ook via de hal. Verder is er vanuit de hal toegang tot een toilet met fonteintje en de grote berging/bijkeuken. Dit is een ideale ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld een extra koelkast en diepvries. Hier bevindt zich ook een dubbele spoelbak en zijn er de aansluitingen voor het witgoed (wasmachine en droger). De bijkeuken heeft een deur naar het terras aan de achterkant en een buitendeur naar de voorkant. Tevens is er hier een trap naar de 1e verdieping die is gelegen boven de bijkeuken en garage. Hier is een grote open ruimte die nog nader ingedeeld kan worden en met een deur naar het balkon.

Garage
Aangebouwde garage (3,23 x 6,06 m) te bereiken via de bijkeuken. De garage is voorzien van elektra, verlichting, elektrisch rolluik voor de ramen aan de achterkant en een elektrische garagedeur van Hormann.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en er is een deur naar het balkon. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Bergzolder te bereiken middels vlizotrap.
Via het balkon aan de achterkant is er een verbinding tussen de verdieping boven het woonhuis en de verdieping die gelegen is boven de garage en bijkeuken.
Dus met een eventuele uitbouw op het balkon kunnen de beide verdiepingen met elkaar in verbinding komen waardoor er één grote bovenverdieping ontstaat.

Tuin:
Tuin gelegen rondom de woning met achtertuin met terras gelegen op het zuiden. De hele dag kunt u genieten van de zon in de tuin. Vanaf het windbeschutte terras en vanuit de achtertuin kunt u daarnaast genieten van het vrije uitzicht. Er zijn meerdere terrassen en een tuinhuis. Aan de voorkant is er een oprit naar de garage met ook op eigen terrein parkeerplaats voor meerdere auto’s.

Extra’s:
- prachtig vrij uitzicht!
- verwarming en warm water middels Intergas HR combi-ketel (2008)
- gedeeltelijk houten en kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing
- zonnescherm
- buitenverlichting
- buitenelektra
- buitenkraan
- tuinhuis (2,05 x 3,55m)
- garage (20m2) met elektrische garagedeur
- meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 508

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 735
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 508

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 735
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars