Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ligging:
Uniek gelegen appartement op de derde verdieping met uitzonderlijk panoramisch uitzicht over de duinen, de jachthaven, de Noordzee met betoverende hemels.
Door de grote raampartijen tot laag bij de grond heeft u vanuit de volledige leefruimte en vanuit de beide slaapkamers een prachtig zicht. Wolkenhemels, kitesurfers, boten, fietsers, wandelaars en de zonsondergang, het uitzicht verveelt nooit. Kom het snel zelf ervaren en plan een bezoek aan deze droomplek aan zee!

Eens buiten, bent u onmiddellijk op het strand, u hoeft geen enkele straat over te gaan. Op een steenworp afstand liggen strandpaviljoens De Zeemeeuw, De Strandloper, De Piraat en het kleine broertje Captain’s Paradise waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Er zijn kilometerslange wandel- en fietspaden langs het strand en in de polder. U kunt daarnaast volop genieten van de Zeeuwse natuur in natuurgebied Het Zwin op de grens met België. Mooie en gezellige plaatsen zoals Sluis, Knokke(B) en Brugge(B) bevinden zich op korte afstand.

Parkeerplaats en berging:
Bij aankomst of vertrek, parkeert u onmiddellijk op de begane grond, naast het appartementsgebouw. De parkeerplaatsen bevinden er zich en zijn door middel van een slagboom met code, afgesloten. Ook hoort daar meteen in het gebouw op de begane grond, via een aparte deur, een eigen privé berging (3,40 m2) waar u strandspullen of fietsen kunt stallen.

Indeling appartement:
Via de gemeenschappelijke inkom komt u met de ruime trap of met de lift op de derde verdieping.
Bij binnenkomst in het appartement heb je onmiddellijk een uitnodigend gevoel door de grote raampartijen, die een uitzonderlijk uitzicht geven en ook veel lichtinval.
Aan de inkom rechts hebt u een apart gastentoilet met fonteintje, alsook een af te sluiten berging, voorzien op aansluiting van wasmachine en droogkast. Deze berging is ruim genoeg om nog andere zaken op te bergen.
De ruime leefruimte bestaat uit een zitgedeelte met toegang tot het balkon en een keuken- en eetgedeelte. Door de lage ramen kunt u zowel wanneer u aan tafel zit alsook op de bank zit of ligt genieten van het uitzicht, zonder uw privacy te schenden. De keuken is voorzien van alle nodige en geïntegreerde inbouwapparatuur als 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast met vriesvak, magnetron en Miele vaatwasmachine.
Er zijn twee slaapkamers beide met toegang tot het balkon. De slaapkamers hebben ook ramen tot op de grond zodat u vanuit bed zicht heeft op het schouwspel van de boten in de jachthaven die komen en gaan, alsook van de vuurtorens van Walcheren, inslapen met het ruisen van de zee.
De tweede slaapkamer heeft een degelijke schuifwand naar de woonkamer zodat wanneer deze afgesloten is, deze gebruikt kan worden als slaapkamer. Als de schuifdeur volledig openstaat kan deze ruimte ook als onderdeel van de leefruimte gebruikt worden als bijvoorbeeld extra loungeplek of werkruimte maar toch met de interactie van de woonkamer.
De ruime badkamer is voorzien van douche, ligbad, wastafel en toilet. Er is ook een extra elektrische radiator om handdoeken of badpakken op te laten drogen.

Balkon:
Het balkon is 2,60 bij 4,90 meter groot en is zowel te bereiken vanuit de woonkamer als via de beide slaapkamers. Het balkon is ruim, een tafel met meerdere stoelen kan geplaatst worden, waardoor u hier buiten kan aperitieven, eten, lezen of gewoon van een kop koffie of thee kan genieten. En dit alles wanneer u weer geniet van het fenomenale uitzicht, uitzonderlijke zonsondergangen of zelfs de maan over de zee…

Extra’s:
- Adembenemende hemels, het mooiste uitzicht van Cadzand!
- geen voorbijrijdende wagens
- panoramisch zicht op duin, zee en jachthaven
- ruim balkon (12,75 m2)
- voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- verwarming en warm water via centrale voorziening, extra aangebrachte verwarming onder het grote raam voor tijdens winterperiodes.
- eigen privé berging (3,40 m2) op de begane grond
- eigen parkeerplaats, beveiligd met slagboom
- op loopafstand van de winkelgalerij van Cadzand-Bad, bakker, Spar
- bijdrage VVE € 1.427,65 - per kwartaal
- uitstekende verhuurmogelijkheden

Er zijn ontwikkelingen omtrent nieuwbouw van het complex, neem contact met ons op voor meer informatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 89.2
Inhoud woonhuis 252

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Dak type Plat dak
Plat dak Ja
In overleg Ja
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 2
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 89.2
Inhoud woonhuis 252

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Dak type Plat dak
Plat dak Ja
In overleg Ja
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 2
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars