Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aerssens en Partners biedt aan:
Luxueus appartement met een fantastisch zicht, gelegen op de 6e en bovenste etage van het appartementencomplex Zeelandia, deel uitmakend van 3 identieke gebouwen genaamd “De Vloot”. Zes hoog is een ideale hoogte als je niet te hoog wilt wonen en toch veel wilt zien van de omgeving.
Behalve veel groen en fraaie vergezichten biedt deze locatie ook de voordelen van alle sociale, sportieve en recreatieve voorzieningen van de stad. Het historische centrum van Vlissingen, de Boulevard en het strand liggen op slechts enkele minuten fietsafstand.
Voor de dagelijkse boodschappen zijn er meerdere winkels in de omgeving. En door de ligging bent u in een mum van tijd bij de snelweg en de uitvalswegen richting de dorpen en Middelburg. Hier woont u centraal en in een groene omgeving.
Het complex bestaat uit 12 appartementen en per woonlaag zijn er slechts 2 appartementen, waardoor het ook erg rustig wonen is, met maximale privacy en optimale veiligheid.
Een gevoel van ruimte, licht, vrijheid, comfort en sfeer. Dat is wat dit zeer mooie penthouse uitstraalt als u binnenkomt op de 6e verdieping. Het licht is een fraai samenspel tussen de grote ramen, serre en de rondingen van het gebouw. Er zijn nette voorzieningen en prachtige ruimtes met ruime afmetingen, mede dankzij het hoge plafond van wel 3.10 meter. Het penthouse onderscheidt zich van de ondergelegen appartementen door de zonovergoten serre waar je heerlijk kunt genieten en die als extra woonruimte kan worden aangemerkt. Als extra heeft dit appartement ook een balkon, grenzend aan de grote slaapkamer.

Begane grond:
Centrale entree: Hal met postbussen en bellenplateau voorzien van videofoon, toegang tot het trappenhuis, de lift en de ruime privéberging om fietsen te stallen. Via de toegangsdeur komt men in de overdekte, met camera’s beveiligde en van een elektronisch toegangssysteem voorziene garage met eigen parkeerplaats.

De indeling:
Vanuit de gemeenschappelijke hal komt u in de royale gang van het appartement. Doordat de hal bij de voordeur extra breed is, is er ruimte voor een garderobe. De gang is voorzien van een eiken vloer die drempelloos doorloopt in de riante living en keuken; in de overige ruimten ligt een bijpassende laminaatvloer.
De living is voorzien van grote raampartijen waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt, wat een ruimtelijke beleving geeft. Ook de zeer hoge plafonds dragen hier aan bij.
Aan de voorzijde van het appartement, bereikbaar vanuit de woonkamer, bevindt zich een zeer riante serre van maar liefst 17,5 m². Een zeer aangename toevoeging aan de leefruimte. Bij mooi weer opent u alle ramen en heeft u een heerlijke plek om van de zon te genieten. Op de frissere dagen laat u de ramen lekker dicht en geniet u van het uitzicht en de zee van licht die deze ruimte binnenkomt door de vele ramen. Ook in de winter kunt u hier aangenaam vertoeven, de ruimte kan verwarmd worden met een radiator. Hier heeft men uitzicht over de kinder- en zorgboerderij “Paardoes”, de voetbalvelden en de watergang met alle vogels. Verder weg ziet men de passerende zeeschepen op de Westerschelde. De serre en de woonkamer worden gescheiden door een glazen pui met loopdeur.
Aansluitend aan de woonkamer, daar waar de eethoek is bedacht, bevindt zich de open keuken met aansluitende pantry. De keuken is geplaatst in hoekopstelling en uitgevoerd met houtlook deurtjes in combinatie met RVS look deuren. Aan apparatuur is er een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. De woonkamer en keuken hebben tezamen een oppervlak van ca. 52 m².
De overige ruimtes van het appartement sluiten alle aan op de lange hal. Vanuit de woonkamer gezien is dit aan de rechter zijde de toiletruimte en aan de linker zijde de berging. De toiletruimte heeft een wandcloset, fonteintje en is uitgevoerd in neutrale wand- en vloertegels. De berging biedt plaats aan de CV opstelling, de unit voor mechanische ventilatie en is voorzien van een wasmachine en -droger aansluiting. Tevens is er ruimte voor het plaatsen van kasten voor extra bergruimte.
De badkamer is aan de rechter zijde gelegen en heeft een ligbad en daarnaast een riante inloopdouche, een wastafel met meubel en een extra kast voor toiletartikelen en handdoeken. Ook deze ruimte is uitgevoerd in neutrale wand- en vloertegels.
Vervolgens zijn er 2 grote slaapkamers van respectievelijk ca. 11 en 21 m². De kleinere slaapkamer is gelegen naast de badkamer en biedt ruimte aan een grote kastenwand en een tweepersoons bed. Aan het einde van de hal bevindt zich de riante slaapkamer met toegang tot het balkon aan de achterzijde van het appartement. Hier geniet u van de avondzon en zit u lekker koel op de warme dagen, hier kijkt u uit over de wijk, het groene parkachtige landschap en de Walcherse duinenrij.
Wilt u heerlijk comfortabel wonen zonder al te veel onderhoud? Dan moet u zich beslist eens verder verdiepen in dit penthouse. Bekijk hiervoor onder meer onze film, professionele foto’s en virtuele tour op onze internetpagina www.aenpmakelaars.nl of maak een afspraak met één van onze makelaars.

Het kopen van een appartement:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten. Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft. Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE), hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendommen:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom -dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt- en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en daarnaast het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis. Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. De maandelijkse bijdrage in de VvE voor het appartement is € 200,49, de bijdrage voor de parkeerplaats is € 7,67.

KOOPOVEREENKOMST:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper.

DISCLAIMER:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure. Als u deze informatie niet leest op www.aenpmakelaars.nl kunnen wij niet instaan voor de juistheid of actualiteit ervan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 460
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Aan park Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
BouwjaarCV 2006
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Eigendom
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Parkeerkelder Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 18
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 460
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Aan park Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
BouwjaarCV 2006
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Eigendom
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Parkeerkelder Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 18
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aerssens & Partners