Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Exclusief wonen in het prachtige Zeeland, op een half uur van Antwerpen en een uur van Rotterdam en Breda. Ook voor de watersportliefhebber is deze regio een fantastische plek om te wonen, want het Veerse Meer en de Oosterschelde bevinden zich in de nabijheid van Goes. Ontdek de mooie provincie met bekende plaatsen als Middelburg, Vlissingen, Domburg, Zierikzee en het mooie Goes.

Op een toplocatie, midden in het centrum van Goes, staat deze exclusieve stadsvilla met de naam 'Terwelhoek'. De villa met een woonoppervlakte van maar liefst 445 m² biedt de bewoners optimale privacy en er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein, onder andere in de dubbele carport. De fraai aangelegde, volledig afgesloten, tuin met hoge hagen en grote terrassen is een plek om volop van het buitenleven te genieten. Uniek is niet alleen de ligging op korte loopafstand van de gezellige binnenstad, de historische stadshaven en het NS-station, maar ook het optioneel bij te kopen boothuis met een binnenligplaats van 22 bij 7 meter.

De metamorfose van oud naar nieuw

In 2011 heeft de villa een complete metamorfose ondergaan en is deze, na jaren van leegstand, in ere hersteld. De huidige bewoners hebben het vervallen pand onder architectuur opnieuw ingedeeld, opgetrokken en aangebouwd, met oog voor ieder detail. Doordachte zichtlijnen, hoogwaardige materialen en een uitgebreid domoticasysteem zijn geïmplementeerd om het wooncomfort naar het allerhoogste niveau te brengen.
Alle (buiten)ruimtes zijn voorzien van maatwerk interieur, ontworpen door een interieurvormgever en met vakmanschap vervaardigd door een team van meubelmakers. Dit unieke maatmeubilair is inbegrepen bij de koop waardoor u kunt spreken van een zeldzame kans.

De stadsvilla straalt, ondanks de grootte, rust en eenheid uit doordat alle ruimtes en functionaliteiten onzichtbaar met elkaar verbonden zijn, met gebruikmaking van zoveel mogelijk dezelfde tijdloze materialen.

Uw eigen boothuis

Als koper van de villa krijgt u de mogelijkheid om een eigen boothuis te kopen in The Boatshed Goes. Zo krijgt u de mogelijkheid om te wonen in de binnenstad van Goes met uw boothuis op fietsafstand, van waaruit u via het Kanaal van Goes naar de Oosterschelde, het Veerse Meer en de Noordzee kunt varen. Het boothuis heeft een privéligplaats van 22 meter lang en 7 meter breed en een toegangspoort van maar liefst 6.20 meter breed en 6.50 meter hoog. Alle benodigde nutsvoorzieningen zijn aanwezig en als u met de auto komt, kunt u deze op de eigen parkeerplaats zetten. Op het terrein zijn tevens een trailerhelling en een gemeenschappelijke, afsluitbare toegangsweg.

Indeling

Begane grond

Ontvangsthal

Bij binnenkomst in de entreehal, met ingebouwde wandgarderobe, valt de originele karakteristieke trap direct op. Ook de donkere eikenhouten parketvloer, gelegd in visgraatverband, op de hele benedenverdieping is een blikvanger. Deze vloer vormt een warm contrast met het lichte, strakke interieur.

Vanuit de entreehal heeft u via hoge glazen taatsdeuren toegang tot de woonkamer en woonkeuken, de wijnkelder (met technische ruimte) en het gastentoilet met wandcloset en urinoir.

Woonkamer

De lichte woonkamer aan de voorzijde van de villa heeft een open indeling met een plafondhoogte van ruim 3.00 meter. Hoge, elektrisch bedienbare ramen met zonwerende buitenjaloezieën, een brede zitvensterbank in de erker en openslaande deuren naar de tuin zijn het toonbeeld van luxe. Boven de robuuste gashaard is over de hele breedte een schuifkastenwand gecreëerd, waardoor de tv aan het zicht onttrokken wordt. Deze ruimte is met een kamerhoge hardglazen schuifdeur af te sluiten van de tweede woonkamer, eveneens met een erker en elektrisch bedienbare ramen. De tweede woonkamer biedt plaats aan een aparte zithoek, grenzend aan de open keuken.

Woonkeuken

De luxe keuken is stijlvol ingericht met een hoge kastenwand, veel bergruimte, een strak kookeiland, rvs aanrechtbladen met geïntegreerde gaspitten en alle denkbare hoogwaardige inbouwapparatuur. Zo heeft u de beschikking over wijnklimaatkasten, warmhoudlades en een kraan voor gekoeld, bruisend en kokend water. De zitbank naast het kookeiland is een gezellige toevoeging, waar veel gebruik van wordt gemaakt.

Eetkamer

Achter een doorkijk gashaard is de royale eetkamer gesitueerd, waar de grote raampartijen veel natuurlijk licht binnenlaten en zorgen voor een fijne connectie met de terrassen. De op maat ontworpen tafel met geïntegreerde stopcontacten biedt ruimte aan 10 personen.

Terrassen

Vanuit de woonkeuken bieden grote schuifpuien aan twee kanten toegang tot de fijne buitenterrassen, waardoor binnen en buiten eenvoudig in elkaar over lopen. De symmetrische terrassen vormen een verlengstuk van het huis, met aan de ene kant het loungeterras met twee grote loungebanken, en aan de andere kant het eetterras met lange picknicktafel. De praktische zonnezeilen zorgen voor een heerlijke, schaduwrijke plek.

Master bedroom met badkamer & wellness

Op de begane grond bevindt zich een royale slaapkamer met een vrijstaand, afgedekt bad en een wandlange inbouwkledingkast. Een schuifdeur markeert de overgang naar de en-suite badkamer met een dubbele inloopdouche, dubbel wastafelmeubel met lades, grote en verwarmde spiegels met opbergruimte, een inbouwkast, toilet en bidet.

Voor het echte hotelgevoel aan huis is er, naast de badkamer, een luxe wellnessgedeelte met een Finse sauna, infrarood sauna en een stoomcabine. De schuifpui biedt de mogelijkheid voor eventuele buitenverkoeling (en voor uw jacuzzi?).

Multifunctionele kamer

Naast de slaapkamer bevindt zich een multifunctionele kamer die als hobby-, bar- of fitnessruimte, speel-/loungekamer voor de kinderen of als vijfde slaapkamer gebruikt kan worden. Maar ook een praktijkruimte met eventueel een eigen opgang achter het huis, via de toegangspoort naast de carport, behoort tot de mogelijkheden.

Kantoorruimte en bijkeuken

Er is op de begane grond een fraaie kantoorruimte met geïntegreerd bureau en een inbouwkastenwand. Perfect voor degenen die vanuit huis (willen) werken en/of behoefte hebben aan een rustige werkplek.

Vervolgens komt u in de praktisch ingerichte bijkeuken met handige was-/strijk-/droogruimte, volop kastruimte en garderobekasten.

Berging en carport

Via een berging met technische ruimte loopt u naar de dubbele carport met automatische verlichting, een elektrische roldeur en genoeg ruimte voor twee auto's. Hoe fijn is het om bij slecht weer overdekt in en uit de auto te kunnen stappen! Op de eigen oprit, met elektrische oplaadmogelijkheid, kunnen nog drie auto's staan.

Tuin

In totaal geven drie poorten toegang tot de beschutte, flinke tuin die rondom de villa gesitueerd is. De tuin heeft een rustige uitstraling en optimale privacy, ongekend zo midden in de stad. De tuin is onder andere voorzien van een ruime fietsenstalling met automatische vergrendeling, buitenverlichting, een hout-/containeropslag, diverse terrassen, gazon-besproeiing, een trampoline, vlaggenmast en een robotgrasmaaier.


Eerste verdieping

Via de bordestrap in de entreehal is de eerste verdieping bereikbaar. Aan de overloop grenzen een separaat toilet en drie slaapkamers, elk met eigen badkamer. Op deze verdieping ligt, net als op de zolder, een witte gietvloer.

Slaapkamers

Er zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig, waarbij elke slaapkamer is voorzien van een en-suite badkamer met een inloopdouche, wastafelmeubel met lade en een spiegel met bergruimte. De slaapkamers aan de voor- en zijkant van het huis beschikken over een eigen balkon.

De afmetingen zijn als volgt:
-Slaapkamer 2: 4,98 m x 4,42 m
-Slaapkamer 3: 4,31 m x 5.00 m
-Slaapkamer 4: 4,78 m x 4,11 m

De comfortabele, bijna identieke slaapkamers hebben naast de inbouwkasten en elektrisch bedienbare (verduisterende) rolgordijnen een speciaal ontworpen "slaap-/studeereiland".
De middelste slaapkamer beschikt tevens over een ingebouwde kaptafel met verlichting.

Tweede verdieping

Tot slot bevindt zich onder de zinken kap op de tweede verdieping een royale open zolder met houten spanten, veel opbergmogelijkheden en een technische ruimte. Deze verdieping is te bereiken via een vaste trap.


Neem contact op met de makelaar voor meer informatie en een eerste kennismaking.


Kenmerken (o.a.):
-Woonoppervlakte: 445 m²
-Perceeloppervlakte: 1.449 m²
-Bouwjaar 1919, geheel gerenoveerd en uitgebouwd in 2011
-9 kamers, waarvan 4 slaapkamers met een eigen badkamer
-Kantoor & praktijk aan huis mogelijk
-Uitgebreide wellness aan huis
-De renovatie is uitgebreid gedocumenteerd
-Maatwerkmeubelen horen bij het huis
-Rolgordijnen Silent Gliss, verduisterend of lichtdoorlatend, horen bij het huis
-TV's (7 keer) horen bij het huis
-Energielabel A
-Uitgebreid domoticasysteem (camera/vingerprint/verlichting/verwarming/rolgordijnen etc.)
-Elektronisch instelbaar privacy glas in het toilet en de badkamer
-Vloerspots/vloerstopcontacten binnen en buiten
-Alarminstallatie
-Elektrisch laden auto tot 11 ampère (incl. beveiliging)
-3 fase krachtstroom
-Warmtepomp (met 6 bronnen 80 meter diep in tuin zijnde de buitenunit)
-WTW-installatie (balanssysteem)
-Vloerverwarming
-Vloerkoeling
-Waterontharder
-Boley haarden, beton ciré
-Xinnix deuren (deels)
-Miele keukenapparatuur
-Grohe Red & Blue kranen (gekoeld/bruisend/kokend)
-Vola inbouwkranen
-Minimal Windows schuifpuien keuken
-Fietsenberging/zijterras/entreepaden van Padoek hout
-Buitenmeubilair van massief Iroko hout
-Voorbereiding voor een buitendouche bij het zijterras
-Wifi in/om het huis
-Het platte dak van de aanbouw is perfect voor het plaatsen van zonnepanelen
-Parkeerkaarten bezoekers verkrijgbaar via Gemeente Goes
-Direct bewoonbaar, oplevering in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1919
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1919
Woon oppervlakte 445
Inhoud woonhuis 1702
Aantal verdiepingen 4

Overige

Villa Ja
Zolder Ja
Berging Ja
Achterom Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Hellend dak Ja
Perceel oppervlakte 1449
Tuin rondom Ja
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Bestaande bouw Ja
Garage carport Ja
Tuin rondom opp 460
Zolder trap type Vlizo trap
Aantal badkamers 2
Zolder opmerking Zolder
Aantal slaapkamers 6
Vrijstaande woning Ja
Zolder aantal kamers 0
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1919
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1919
Woon oppervlakte 445
Inhoud woonhuis 1702
Aantal verdiepingen 4

Overige

Villa Ja
Zolder Ja
Berging Ja
Achterom Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Hellend dak Ja
Perceel oppervlakte 1449
Tuin rondom Ja
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Bestaande bouw Ja
Garage carport Ja
Tuin rondom opp 460
Zolder trap type Vlizo trap
Aantal badkamers 2
Zolder opmerking Zolder
Aantal slaapkamers 6
Vrijstaande woning Ja
Zolder aantal kamers 0
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?