Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wie droomt er niet van wakker worden in een exclusief luxe penthouse op de duinen met uitzicht op zee?

Wij maken uw droom werkelijkheid! We bieden u deze penthouse aan in de recent gebouwde residentie “Badhuis Cadzand”. Dit gebouw staat op de duin van Cadzand-Bad (eerste lijn) waar u heerlijk kunt wandelen door het mooie duinlandschap en van de brede stranden met verschillende luxe paviljoens kunt genieten. Daarnaast kunt u hoogstaand culinair genieten bij diverse restaurants waaronder “Bistro Beaufort”, “Pure C” en “AIRrepublic”, deze liggen op loopafstand van deze residentie. Het complex is in 2018 opgeleverd en is gerealiseerd met een hoogwaardig kwaliteitsniveau. Badhuis Cadzand is voorzien van diverse voorzieningen, zoals een wellness ruimte met sauna en privé zwembad. Naast de eigen tweede verblijfsdroom is dit aanbod ook een werkelijke beleggersdroom, dit appartement maakt een uitstekend huurrendement.

De penthouse heeft een woonoppervlak van 121 m² met een terras oppervlak van 40 m² gelegen op de 4e verdieping van het gebouw. Bij binnenkomst treft men een royaal en licht entree met garderobe-nis en aansluitend op het gastentoilet, berging en nachthal.

Men betreedt de leefruimte en ervaart een ruimtelijk en open gevoel, vanuit verschillende invalshoeken heeft men zicht op de kustlijn, de zee en het Zeeuws-Vlaams landschap. Het salon heeft ruimte voor een grote sofa en enkele fauteuils. Het grote vouwkozijn kan volledig worden opengezet waardoor men een directe connectie met de buitenlucht heeft en men het zilte gevoel vanaf de sofa geniet. Het loggia wordt volledig bij de woonruimte betrokken waardoor dit de leefruimte nog groter maakt. Het eetgedeelte heeft ruimte voor een grote eettafel voor minimaal 8 personen, hier kan men heerlijk ontbijten, lunchen of dineren met het gezin en/of gasten. Vanuit deze ruimte betreed u middels de openslaande raamkozijnen het fraaie dakterras. De design keuken is ingericht met onderkasten met een stenen aanrechtblad, alsook staande kasten. De keuken is geïnstalleerd met diverse inbouwapparatuur, waaronder een Bora-inductie kookplaat met ingebouwde afzuigfunctie, koel-vrieskast, vaatwasmachine, combimagnetron en een oven. Ook in de keuken is er plaats voor een eettafel indien men zou wensen.

De slaapruimtes hebben een aangename grootte met plaats voor een tweepersoonsbed en kledingkast. De eerste slaapkamer heeft een eigen badkamer en suite met inloopdouche en wastafelmeubel, alsook is er vanuit deze ruimte aansluiting op het dakterras. De tweede slaapkamer heeft ook zijn eigen badkamer met wastafelmeubel, ligbad en toilet.

De buitenterrassen zijn verdeeld in twee gedeelten; de loggia en het dakterras. De loggia van +/ 8 m² is westelijk gelegen waar men vanaf de middag heerlijk kan genieten van de zon, met uitzicht op de kustlijn en de Noordzee.

Het dakterras is een waar unicum op de kustlijn van deze badplaats (en zelfs geheel Nederland), het is een prachtige locatie op de “Skyline van Cadzand-Bad”, waar men op een heerlijke zomeravond de zonsondergang kan bewonderen met het geluid van de zee op de achtergrond onder het genot van een cocktail of een glas wijn.

Tot slot is er een inpandige berging met plaats voor een wasmachine en droger, alsook is hier de gas gestookte C.V. installatie met ingebouwde boiler en de waterontharder geïnstalleerd.

Bij het (tweede) thuiskomen in Cadzand-Bad hoort uiteraard relaxen en tot rust komen. Deze residentie heeft een eigen privé Welness met een binnenzwembad, fitnessruimte en sauna. Men kan in “eigen huis” genieten als op hotel of een spabezoek, en dat elke dag van de week.

Wenst u een middag of avond niet te koken, is het “uit eten” niet ver te zoeken, deze residentie voorziet perfect in deze behoefte. Men kan ‘beneden’ kiezen uit drie verschillende etablissementen op verschillende niveaus met frontaal uitzicht op zee. Men kan de brasseries bezoeken voor goede kwaliteit maaltijd of “Fine dining” bij “Bistro Beaufort”, waar men s ’avonds ook kan binnenstappen voor een “late night drink”.

Specificaties
- Het appartement is volledig voorzien van vloerverwarming
- Het is gelegd met een hoogwaardige kwaliteitsparket
- De sanitaire ruimtes en berging zijn gedeeltelijk betegeld
- Inclusief inventaris, behoudens enkele persoonlijke stukken
- Er is een gas-aansluiting in de woonkamer voorzien voor een gashaard.
- Op het dakterras is er watertoevoer en afvoer voor een jacuzzi, alsook een gasafsluiting
voor een buitenhaard
- Inclusief een parkeerplaats en een tweede berging in de kelder
- De keuken en de badkamers zijn geïnstalleerd door de Antwerpse interieurdesigner Boffi
- Zowel te gebruiken als eigen tweede verblijf als belegging met een uitstekend
verhuurrendement

Maakt u deze zomer uw droom werkelijkheid? Wenst u te investeren in één van de meest populaire badplaatsen van Nederland (en België). Neem contact met ons kantoor op voor meer informatie of een bezoek.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 430

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 161
Appartement Ja
Gemeubileerd Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 430

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 161
Appartement Ja
Gemeubileerd Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zwin Regio Makelaardij