Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op de grens van België en Nederland, in Retranchement, bieden wij idyllisch gelegen bouwgrond aan op de Zwinstraat. Een woning hier is ideaal voor heerlijke wandel- en fietstochten of gewoon genieten van de zonnige tuin met groene vergezichten over de monumentale wallen. De Zwinstraat ligt op korte afstand van het gelijknamige natuurgebied en slechts twee kilometer verwijderd van de prachtige Zeeuwse stranden en de jachthaven van Cadzand-Bad.

Eveneens op fietsafstand ligt de mondaine badplaats Knokke met een diversiteit aan winkels, kunstgaleries en restaurants en het Bourgondische Sluis, waar het heerlijk struinen langs de winkels is en genieten op één van de terrassen van de talloze restaurants langs de Damse Vaart.

Deze bouwgrond bestaat uit twee percelen die eventueel kunnen worden gecombineerd tot een groot perceel van 690 m². Het bouwvlak is ongeveer 248 m² groot, met een maximale goothoogte van 3,5 meter en een nokhoogte van 7,5 meter. Bouwen voor zowel tweede verblijf als permanente bewoning mogelijk. Als u interesse heeft in het bouwen van uw droomwoning op deze locatie, neem dan gerust contact op met ons kantoor voor meer informatie of om een verkoopgesprek in te plannen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige

Woningdetails

Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 750

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 690

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige

Woningdetails

Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 750

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 690

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zwin Regio Makelaardij