Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen en werken in het EdisonPark Vlissingen.

Dit woon-/ werkkavel is gelegen aan het Kanaal door Walcheren. Geniet van het altijd boeiende schouwspel van binnenvaartschepen en plezierjachten die hier passeren. Op deze locatie is het meer dan riant wonen en ondernemen.

Daarnaast ligt EdisonPark aan de N661 dat direct ontsluit op de A58. Ook het centrum van Vlissingen met de fameuze boulevard, het strand en alle voorzieningen ligt op korte afstand.

Veel ondernemers zijn hier reeds neergestreken en zijn te spreken over de aantrekkelijke en dynamische woon- en werkomgeving! De bijzonder royale grondkavels, het water en uiteraard de directe aansluiting met de A58 maken wonen en werken in EdisonPark bijzonder aantrekkelijk.

Het centrum en alle nautische aspecten die de stad Vlissingen zo aantrekkelijk maken, vindt u binnen handbereik. Tegen het EdisonPark aan ligt de ambitieuze Kenniswerf waar onder meer DOK41, SCALDA, Hogeschool Zeeland en hoogwaardige kennisbedrijven en -instellingen deel van uit maken.

Op dit kavel dient een opstal gerealiseerd te worden waarbij 30% van het vloeroppervlak ten behoeve van de bedrijfsactiviteit is en 70% van het vloeroppervlak bestemd is voor wonen. Het ontwerp van het opstal dient te voldoen aan het beeld-kwaliteitsplan welke is opgesteld door Gemeente Vlissingen. De aannemerskeuze is vrij.

Kenmerken

Algemeen

Overige

In overleg Ja
Nieuwbouw Ja
Bouwperceel Ja

Kenmerken

Algemeen

Overige

In overleg Ja
Nieuwbouw Ja
Bouwperceel Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?