Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In Breskens mogen wij dit exclusieve penthouse aanbieden aan Port Scaldis 1-101. Dit prachtige duplex penthouse-appartement op de bovenste 10e en 11e verdieping, biedt een adembenemend uitzicht op de zee en een ongeëvenaarde luxe.
Breskens is een schilderachtig kustplaatsje aan de Zeeuwse kust, bekend om zijn schitterende stranden, bruisende jachthaven en levendige gemeenschap. Hier kunt u genieten van ontspannende wandelingen langs de kustlijn, heerlijke verse zeevruchten proeven in lokale restaurants en deelnemen aan diverse watersportactiviteiten. Alles wat u nodig heeft voor een verfijnde levensstijl is binnen handbereik. Port Scaldis is gelegen tussen Breskens en aan de andere kant van het complex een wandel- en fietsroute dwars door het aangrenzende natuurgebied.



Via de nette inkom kunt u met de lift naar de 10e verdieping. Deze lift brengt u direct tot aan de voordeur van uw eigen appartement.
Zodra u dit penthouse betreedt, zult u direct onder de indruk zijn van de ruimtelijkheid en het overvloedige natuurlijke licht. De woonkamer vormt het hart van de woning en biedt niet alleen een adembenemend uitzicht op zee, maar ook directe toegang tot de diverse terrassen. Vanuit de woonkamer kunt u met een beetje geluk de zeehonden spotten. U kijkt hier tot aan Hoofdplaat aan de ene zijde, de jachthaven aan de andere kant en Vlissingen aan de overkant. Heel bijzonder.
Het ruime terras aan de zeezijde is perfect voor het ontvangen van een groot gezelschap aan een grote buitentafel. Hier kunt u in volledige privacy ook genieten van de verfrissende zeelucht. Het tweede terras, dat bereikbaar is vanuit de keuken aan de stadszijde, biedt een intieme ruimte waar u in alle rust, genietend van uw ochtendkoffie, uitkijkt over het charmante Breskens. Het derde terras, gelegen aan de zijde van de jachthaven, biedt de ideale plek om te genieten van de avondzon, te kijken naar de binnenkomende jachten en later op de avond de ondergaande zon. Geen minuut is hier het uitzicht hetzelfde. Alle terrassen zijn afgewerkt met houten vlonders, waardoor u kunt ontspannen in stijl.
Een absoluut hoogtepunt van dit penthouse is de indrukwekkende open keuken. Hier kunt u zich culinair uitleven met de hoogwaardige inbouwapparatuur van Siemens, waaronder een afwasmachine, combi-oven, stoomoven en inductiekookplaat met 5 zones. De diepblauwe kasten vormen een elegant contrast met het composieten werkblad, terwijl het Novy afzuigsysteem zorgt voor de afvoer van de kookgeuren. Daarnaast beschikt de keuken over een Miele klimaatkast voor uw favoriete wijnen, een warmhoudlade, een Siemens koelkast met vriesvak en voldoende opbergruimte in de geïntegreerde berging. De berging is uitgevoerd in het design van de keuken waardoor het een stijlvol geheel is. Het kookeiland is zo gepositioneerd dat de chef des huizes uitkijkt over de Westerschelde tijdens het koken. Mocht er iets aanbranden, dan heeft u dus altijd een goed excuus.
Met maar liefst 4 slaapkamers is er voldoende ruimte voor al uw woonbehoeften. Drie van de slaapkamers bevinden zich op de 10e verdieping, terwijl de hoger gelegen verdieping een prachtige en-suite slaapkamer biedt. Via een inpandige trap en overloop heeft u toegang tot de tweede verdieping. Deze verdieping, gelegen onder de kap van het gebouw, is veelzijdig in gebruik. De kamer kan flexibel gebruikt worden als slaapkamer, bijkeuken, berging of wasruimte. Of misschien een hobbykamer of thuiswerkkantoor? De aanwezigheid van Velux-ramen, witgoedaansluitingen, badkamermeubel met wastafel en een toilet voegt extra functionaliteit toe aan deze ruimte.
U heeft de luxe van 2 badkamers tot uw beschikking. De eerste badkamer is voorzien van een douche, wastafel en designradiator, terwijl de tweede badkamer een toilet, ligbad, wastafelmeubel en opbergkast in dezelfde uitvoering heeft. De tweede badkamer is volledig vernieuwd in 2022 en is zeer stijlvol uitgevoerd in donkere tinten en met luxe accessoires.

Parkeren kan in de dubbele garage gelegen op -1. Parkeren kan tevens op de zeer ruime, goed verzorgde parking voor het complex. Hier zijn voldoende laadpalen aanwezig voor het opladen van uw elektrische auto



Deze woning wordt ondersteund door een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren, waardoor u gemoedsrust heeft met betrekking tot het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke ruimtes. De maandelijkse bijdrage voor dit appartement bedraagt 470 euro, de bijdrage voor de dubbele garage is 40 euro per maand.
Mis deze unieke gelegenheid niet om te genieten van het ultieme leven aan zee.


Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek zelf de buitengewone charme van dit penthouse op Port Scaldis 1-101 in Breskens.
Bel of app makelaar Marilein Chapelier rechtstreeks via +31 6 25 14 71 25 of neem contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 181.47
Inhoud woonhuis 606
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
Garage opp 39.45
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Luxe
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 181.47
Inhoud woonhuis 606
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
Garage opp 39.45
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Luxe
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Verhage-Lemahieu