Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een mooie, rustig locatie in de wijk “Nederhoven” mag ik u aanbieden deze prachtige, compleet gemoderniseerde eengezinswoning. In 2021 heeft de woning een complete metamorfose ondergaan. De woning is ruim van opzet en voorzien van zonnepanelen, energielabel B, aluminium kozijnen op de begane grond en de 1e verdieping, een compleet vernieuwde keuken met luxe inbouwapparatuur, vloerverwarming op de begane grond en zelfs op de 1e verdieping, de badkamer is vernieuwd en op de 2e verdieping is een kunststof dakkapel geplaatst. Verder is de woning ook voorzien van 9 zonnepanelen in eigendom in combinatie met de gunstige ligging van tuin op het zuiden energiezuinig. De airconditioning in twee slaapkamers en op de begane grond is geschikt voor zowel koeling als verwarming. De voor en de achtertuin zijn fraai aangelegd en voorzien van lichte tegels, kunstgras en achterin de tuin is een mooie overkapping geplaatst. Buurtwinkels, scholen, het treinstation, het Develpark met zwembad en kinderboerderij en uitvalswegen naar de A 15 en de A 16 liggen allemaal op korte afstand.

Indeling :

Entree met een mooie ingebouwde vaste kastenwand met daarin de meterkast (11 groepen + aardlekschakelaar) en praktische opbergruimte.

Verder is de hal voorzien van een mooie tegelvloer (houtlook) met vloerverwarming en een mooi voordeur kozijn.

Modern “zwevend” toilet met fonteintje, de wanden zijn deels licht betegeld en verder voorzien van strak stucwerk.

Praktische berg/provisiekast.

Woonkamer:

Prachtige ruime en lichte doorzonwoonkamer, welke is voorzien van een hele mooie tegelvloer (houtlook) met vloerverwarming. De nieuwe schuifpui geeft toegang tot de tuin.

De woonkamer is voorzien van een airconditioning (Inverter) voor koeling en verwarming.

Keuken:

Open keuken met een prachtige nieuwe keukeninstallatie; welke is voorzien van een mooi kookeiland met daarop de inductie kookplaat met ingebouwde afzuiginstallatie en zeer veel lades en opbergruimte.

Aan de andere zijde treft u de koel/vries combinatie, de elektrische oven, de vaatwasser en de Quooker. Mooi aanrechtblad met veel werkruimte.

1e verdieping: Via een vernieuwde trap (traprenovatie) komen we op de eerste verdieping.

Op de overloop vindt u de afgesloten kast met hierin de wasmachine en de droger.

Verder treft u op de 1e verdieping de 3 ruime slaapkamers, allen voorzien van een mooie laminaatvloer, stuc wandafwerking en in 2 slaapkamers is ook Airconditioning aanwezig voor koeling en verwarming en tevens op deze hele verdieping is vloerverwarming en zijn er geen radiatoren meer.

Vernieuwde, moderne badkamer voorzien van mooie inloopdouche (regendouche), vaste wastafel, modern “zwevend” toilet, geheel betegeld met een mooie hout look vloertegel en een lichte wandtegel.

2e verdieping: Deze trap is tevens voorzien van een traprenovatie.

Voorzolder met laminaatvloer en aparte kast met de opstelling van de CV ketel.

Hobby/kantoorkamer, voorzien van stuc wandafwerking en spotjes met inbouwverlichting.

Mooie ruime zolderkamer met aan de achterzijde de kunststof dakkapel (2021), laminaatvloer en stuc wandafwerking.

Buiten: Fraai aangelegde tuin, voorzien van mooie sierbestrating, afm. ca. 10.00m x 6.50m en kunstgras. Zonnig en gunstig gesitueerd op het Zuiden. Mooie schuttingen aan beide zijden.

Achterin de tuin is een mooie overkapping geplaatst, waar u heerlijk kunt zitten. Tevens een aangebouwde houten berging en toegang tot de poort.

De voortuin is tevens fraai aangelegd met bestrating en kunstgras.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1967 - De meterkast en de bedrading in de woning is vernieuwd. - De overkapping bij de voordeur is vervangen in 2023. - De 9 zonnepanelen zijn in eigendom en onder garantie geplaatst.

Oplevering: In overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 451

Overige

Perceel oppervlakte 136

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 451

Overige

Perceel oppervlakte 136

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars