Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Smaakvol en zeer luxe uitgevoerd 3-kamer hoekappartement (2015) gelegen op de 6e (bovenste) etage met een schitterend vrij uitzicht in de geliefde, kindvriendelijke woonwijk Baanhoek-West. Het appartement beschikt over een definitief energielabel A, een heerlijk zonovergoten balkon op het zuid/oosten gelegen met wijds uitzicht, modern sanitair, lichte living met open keuken, 2 eigen parkeerplaatsen op het afgesloten binnenterrein en een ruime berging op de begane grond. De ligging in de geliefde wijk Baanhoek-West is ideaal t.o.v. scholen en uitvalswegen (A15/N3 richting Rotterdam, Gorinchem en Dordrecht). Bovendien ligt het bus- en NS-station ‘om de hoek’.

BIJZONDERHEDEN - Energielabel A - Tweetal eigen parkeerplaatsen op het binnenterrein - Heerlijk vrij uitzicht vanuit de woonkamer vanaf de 6e (bovenste) etage - Doordat het appartement zich aan het eind van de galerij bevindt is het appartement in alle rust gelegen - Zeer modern en stijlvol ingericht en voldoet volledig aan de hedendaagse woonwensen

LOCATIE Het appartement maakt onderdeel uit van de recent gebouwde woonwijk Baanhoek West. In 2020 is er op steenworpafstand van het appartement het nieuwe winkelcentrum 'Markt van Matena' geopend waar je de dagelijkse boodschappen kan doen. Het oude centrum van Sliedrecht is binnen 10 autominuten bereikbaar en de uitvalswegen (A15/N3) zijn ook binnen enkele autominuten bereikbaar. Op steenworp afstand bevindt zich het treinstation en/of een bushalte. Wanneer je op zoek bent naar ontspanning of een mooie wandeling, dan fiets of loop je simpelweg de Spoorbrug over en je komt terecht in de Dordtse Biesbosch.

BOUWKWALITEIT Het appartement beschikt over een volwaardig isolatiepakket en heeft hierdoor een energielabel A. In warm water en verwarming wordt voorzien middels de HR-combiketel (merk: Intergas, jaar 2015) en het gehele appartement beschikt over lichtgrijze laminaatvloeren in combinatie met vloerverwarming. De toiletruimte, keuken en de badkamer zijn uitgerust met mechanische ventilatie en tot slot zijn alle deuren van het appartement voorzien van elektrische zonwerende (antraciet grijs) screens. Kortom; dit appartement voldoet volledig aan de hedendaagse woonwensen en is absoluut een bezichtiging waard.

PARKEERPLAATSEN (2) Het appartement heeft een tweetal eigen parkeerplaatsen op het afgesloten parkeerterrein. Dit parkeerterrein is toegankelijk vanuit de zijkant van het complex.

BERGING Op de begane grond is er nog een eigen royale berging (ca. 11m2) gelegen, die voorzien is van licht. Deze berging is ideaal voor het stallen van fietsen en/of om als bergruimte te gebruiken.

BEGANE GROND Bij binnenkomst in het complex tref je een keurige, afgesloten entree met intercominstallatie, videofooninstallatie, trappenhuis en lift aan.

HOEKAPPARTEMENT (6e etage) HAL/ENTREE De ruime entree/hal is uitgerust met een video-intercom, meterkast en geeft toegang tot alle vertrekken van het appartement.

WOONKAMER Heerlijk lichte living (ca. 25m2) met openslaande deuren naar het balkon en openslaande deuren met een Frans balkon. Deze kamerhoge deuren zorgen voor een oase aan licht en bieden een prachtig vrij en wijds uitzicht vanaf de bovenste etage van het complex. Veel sfeer is in deze ruimte gecreëerd middels de (bio-ethanol) haard. De woonkamer staat in open verbinding met de moderne keuken.

BALKON Ruim zonovergoten balkon (ca. 9m2) op het zuid/oosten gelegen voorzien van een kunststof planken vloer met inbouwverlichting. De balkondeuren zijn voorzien van een dubbele harmonica hordeur.

KEUKEN De open keuken in wandopstelling is in een passende basaltgrijze kleurstelling uitgevoerd. Deze moderne keuken beschikt o.a. over een gaskookplaat, apothekerskast, zwarte glazen afzuigschouw met afstandsbediening (2020), combi oven-magnetron, vaatwasser, koelkast en diverse opbergkasten/lades.

TOILETRUIMTE In lichte kleurstelling betegelde toiletruimte met vrijhangend closet en fonteintje.

BADKAMER De badkamer (ca. 4m2) is modern ingericht met een ligbad met douchegelegenheid en glazen scherm, wastafel met wasmeubel en separate badkamerkast. De wanden zijn geheel betegeld en de vloer is voorzien van een antraciet grijze tegelvloer en vloerverwarming.

SLAAPKAMERS (2) Zeer ruime en bovenal sfeervolle (ouder)slaapkamer (ca. 18m2) met een aangrenzende ruimte die nu in gebruik is als kledingkast/walk in closet. Daarnaast is er een ruime 2e kamer (ca. 10m2.) gelegen aan de achterzijde van het appartement. Deze kamer is thans in gebruik als hobby-/werkkamer, maar kan desgewenst ook als extra slaapkamer fungeren.

BERGING (1) / WASRUIMTE Praktische ruimte met de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en biedt veel bergruimte.

BERGING (2) Vanuit de hal is nog een tweede bergruimte met daarin de opstelplaats van de HR-combiketel en de mechanische ventilatie-unit.

VERENIGING VAN EIGENAARS Door het kopen van een appartement wordt je van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaars bedraagt circa € 165,62 per maand (appartement + 2 parkeerplaatsen).

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 290

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 290

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda