Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een leuke instapklare starterswoning!
De woning verkeert in zeer goede conditie en is afgewerkt met een goed oog voor stijl. In het gehele appartement ligt een prachtige pvc-vloer. Verder is de moderne en strakke keuken echt een fijne plek om te kunnen koken en voorzien van hoogwaardige Siemens keukenapparatuur. U kunt hier niet alleen comfortabel leven, maar ook genieten van een lage energierekening! Het appartement is namelijk helemaal gasloos en beschikt over een split-airco, welke ook kan verwarmen. En dat is nog niet alles, want er zijn ook nog twee slaapkamers, een heerlijke lichte living en maar liefst twee balkons. Dit maakt buiten vertoeven echt een feestje! In de onderbouw is er een berging, waardoor u gemakkelijk eventuele spullen kwijt kunt. De ligging van het appartement is top. Er is namelijk zicht op een groen parkje en een sportveld, maar u bent toch binnen één minuut op de snelweg. Het metrostation van Maassluis en het oude centrum zijn eveneens gemakkelijk te bereiken. Kortom wacht niet te lang en plan een bezichtiging bij ons in!

Indeling:

Begane grond:
Aan de buitenzijde van het appartement bevindt zich het bellentableau met intercom. Deze biedt toegang tot de gezamenlijke entreehal. Vanuit hier is zowel de berging in de onderbouw, als het appartement op de tweede verdieping te betreden.

Tweede verdieping:
De entreehal van de woning is voorzien van een garderobe, meterkast, vaste kasten en een aparte toiletruimte. De aparte toiletruimte is grotendeels betegeld en voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. In het gehele appartement ligt een prachtige pvc-vloer, zo ook in de keuken. De moderne keuken is afgewerkt met zwarte handgrepen wat zorgt voor een strak uiterlijk. Verder beschikt de keuken over kwalitatief goede apparatuur van Siemens zoals een keramische kookplaat met vier kookzones, waarvan drie kookzones kunnen worden uitgebreid voor extra grote pannen, een combi-oven en een vaatwasmachine. Daarnaast beschikt de keuken over een koel-vriescombinatie. Vanuit de keuken is er zowel toegang tot het eerste balkon als tot de badkamer. De badkamer is volledig betegeld, voorzien van een inloopdouche met regen- en handdouche, een wastafelmeubel met enkele wasbak en een spiegel met verwarming en verlichting. De spiegelverwarming zorgt ervoor dat de spiegel niet beslaat, ook niet tijdens het douchen. De inloopdouche is gescheiden door middel van een glazen bouwstenen muur. Bovendien is in de badkamer de wasmachineaansluiting te vinden. Dan terug naar de entreehal, want deze biedt ook nog toegang tot de eerste slaapkamer en de woonkamer. De slaapkamer is op dit moment ingericht als werkkamer, maar kan natuurlijk geheel naar eigen wens worden ingericht. De kamer is voorzien van vaste kasten. Vanuit deze goed bemeten kamer is tevens het tweede balkon te betreden. De woonkamer bevindt zich aan het einde van de entreehal. Door de raampartijen aan beide zijdes van deze ruimte valt er veel natuurlijk licht de ruimte binnen. Onder andere hierdoor voelt de living prettig en ruim aan. De hoeveelheid lichtinval zorgt er ook voor dat u minder snel lampen aan hoeft te doen waardoor u de voordelen zal ervaren van lagere energiekosten. Dit is ook mogelijk door de split-airco, die in staat is om zowel te verkoelen als te verwarmen waardoor u dus gebruik kunt maken van elektrische verkoeling en verwarming. Het laatste vertrek van dit leuke appartement is de tweede slaapkamer. De ramen van deze slaapkamer zijn voorzien van een elektrisch rolluik waardoor u optimaal kunt genieten van een goede nachtrust! Het rolluik is namelijk licht en geluiddempend.

Exterieur:
Maar liefst twee balkons bij dit instapklare appartement! Het eerste balkon is te bereiken vanuit de keuken en gelegen op het zuidwesten. Het tweede balkon is precies aan de andere zijde van het appartement gelegen en daardoor op het noordoosten. Deze verschillende liggingen zorgen ervoor dat u de gehele dag heerlijk in de zon kunt plaatsnemen. Dus of u nou wil genieten van een kopje koffie of thee, een lunch of een diner in de zon, het is allemaal mogelijk! Vanaf het balkon aan de achterzijde is er zicht op de groene omgeving en een sportveld waardoor u hier ook helemaal tot rust kunt komen.

Ligging:
De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt van Maassluis. Dichtbij de ‘Boonervliet’ met het daarachter gelegen recreatiegebied Midden-Delfland, met mogelijkheden voor waterrecreatie, wandelen en fietsen. Op een steenworp afstand is een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Op ongeveer 10 minuten loopafstand bevindt zich het oude stadscentrum en de metrohalte Maassluis. In de directe omgeving zijn er diverse scholen, kinderopvang en sportmogelijkheden, zoals tennisbanen, voetbalvelden, een zwembad en een manege. Er is voldoende vrije parkeergelegenheid in de straat en binnen één minuut zit u op de autosnelweg A20 richting o.a. Rotterdam, Den Haag of Hoek van Holland.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1963
- Gelegen op eigen grond
- Energielabel E, geldig tot 07-06-2027
- Volledig voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen
- Verwarming middels blokverwarming en split-airco in woonkamer
- Warm water middels 50 liter boiler
- Actieve VvE, bijdrage €212 p/m incl. voorschot stookkosten
- Vrije parkeermogelijkheid voor de deur
- Eigen grote berging in de onderbouw
- Oplevering in overleg


“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Prins NVM Makelaars sluit elke aansprakelijkheid uit voor verschillen uit deze meetinstructie.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 191
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel E
In overleg Ja
Rolluiken Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 0
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Blokverwarming Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Airconditioning Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Blokverwarming
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Redelijk Tot Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 191
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel E
In overleg Ja
Rolluiken Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 0
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Blokverwarming Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Airconditioning Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Blokverwarming
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Redelijk Tot Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prins NVM Makelaars