Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Cascowoning op royaal perceel prettig gelegen in een van de gezelligste dorpen van Friesland.

Ruimte in huis en ruimte om huis. Dat is een rake omschrijving van deze nog te bouwen landvilla. Deze onderhoudsarme en energieneutrale landvilla moet nog gebouwd worden. De nieuwe eigenaar heeft dan ook nog invloed op de uitvoering. Gelegen op een royale kavel in een knus dorp met opvallend veel faciliteiten op fietsafstand van bos, IJsselmeer, het pittoreske Hindeloopen en de golfbanen.

De villa krijgt een klassiek moderne uitstaling door het gebruik van antracietkleurige bouwstenen en zwarte dakpannen. De woning wordt gerealiseerd op een royaal perceel van 907m2.

Indeling:
De voordeur geeft toegang tot de hal met meterkast en toilet en doorgang naar de living. Deze is verrassend licht en ruim en meet meer dan 80m2. Hier bevindt zich ook de leefkeuken. Wilt u een kookeiland? Dat kan nog mee worden genomen in de bouw. De gang is verder verbonden met 2 ruimtes welke prima te gebruiken zijn als werk-/kantoorruimtes, berging of extra slaapkamer met badkamer. De inpandige garage wordt geïsoleerd en is met zijn 45m2 zeer ruim, en hoog tot in de nok. Eventueel kan hier een entresol worden gemaakt.
1ste verdieping:
De overloop geeft toegang tot 2 zeer royale slaapkamers en luxe badkamer. Door de verdieping anders in te delen zijn er ook 3 of 4 slaapkamers mogelijk. Er is voldoende ruimte. De badkamer kan naar eigen wens worden ingericht.


Algemeen:
Eigen grond 907m2. Dit project is inmiddels goedgekeurd door de welstandscommissie en de omgevingsvergunning is afgegeven. Op het perceel is de fundering reeds te zien en geeft een redelijke voorstelling welk formaat deze villa gaat krijgen. De villa bevindt zich fraai op het perceel wat veel mogelijkheden geeft voor de tuinaanleg. Er is desgewenst zon of schaduw te vinden. Deze nieuwbouw villa wordt voor u in casco gebouwd door een lokale aannemer. Het installatiewerk valt hier niet onder.
Omdat de woning nog niet gebouwd is kunt u als koper (nog) invloed hebben in bepaalde keuzes. Denk dan aan het ontwerp van de badkamer, de keuken en de indeling van de verdieping.

Wij zijn opzoek naar een nieuwe eigenaar die veel ruimte in- maar ook rondom een landvilla wenst. Die wil genieten van de bossen van Gaasterland, het prachtige IJsselmeer, de golfbanen, de terrasjes van Hindeloopen en de knusheid van Koudum!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2023
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 255
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Herenhuis Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 907
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2023
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 255
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Herenhuis Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 907
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

IJsselmeer wonen bv