Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Introductie
Wilt u leven als een god in Frankrijk in uw eigen privé resort? Kom dan zeker eens kijken naar deze mooie plek! Op dit mooie plekje, grenzend aan het buitengebied en in het groen ligt deze vrijstaande woning. De woning ligt zeer vrij, met een riante tuin rondom de woning. De riante tuin gelegen op het zuidoosten is een van de hoogtepunten van de woning! Door deze ligging zorgt het ervoor dat je in de zomer tot laat in de avond zon in de tuin hebt. De vrijstaande woning beschikt over 4 ruime slaapkamers, waarvan er een op de begane grond. Op de begane grond is er tevens een badkamer aanwezig waarmee de woning levensloopbestendig is. Achter de woning zijn nog twee ruime loodsen gesitueerd. Er is plek om meerdere auto’s op eigen terrein te parkeren. Kortom, alle faciliteiten die je je maar kunt wensen! De laatste jaren zijn er veel verbouwingen en verbeteringen gedaan aan de woning, loodsen en tuin. Een uitgebreide lijst van deze verbouwingen is op aanvraag bij ons op te vragen.

Ondanks de vrije ligging, geniet de woning toch korte afstanden naar alle benodigde voorzieningen. Zo liggen er diverse supermarkten op fietsafstand, evenals horecagelegenheden, winkelaanbod en verschillende sportfaciliteiten. Voor de natuurliefhebber liggen er tevens meerdere wandelroutes op loopafstand van de woning. Daarnaast is de woning goed bereikbaar, met de dichtstbijzijnde uitvalsweg (A58) op nog geen 3 minuten rijden, zodat je binnen no time in steden als Roosendaal of Breda staat! Ben je op zoek naar rust en ruimte, zonder comfortabelheid van stadse voorzieningen op te geven? Dan ben je hier aan het goede adres!

Indeling
Begane grond
Via de dubbel openslaande elektrische poort kom je op het terrein van de Hazelaarstraat 37. Er is hier plek voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein. De heerlijke vrije ligging en privacy vallen meteen op. Vervolgens maak je je entree in de hal, vanuit de hal zijn de slaapkamer en de woonkeuken te bereiken.
De massief eiken woonkeuken met prachtige eikenhouten kasten is het hart van de begane grond, waar je toegang vindt tot alle vertrekken. De ruimte samen met de woonkamer is groot genoeg voor het inrichten van een gezellige eetplek voor elk gezelschap. Verder is de keuken van alle gemakken voorzien. In de ruime met licht doorlaten woonkamer en keuken is de achtergevel in 2019 compleet vervangen door een nieuwe schuifpui. Je vindt hier een karakteristieke en gezellige houtkachel nabij het zitgedeelte met uitzicht op de voortuin. Er is een rvs rookkanaal getrokken in het bestaande kanaal. Vanuit de keuken vindt je hier toegang tot de bijkeuken met hier aansluitingsmogelijkheden voor een witgoed set, toilet, berging met cv ketel en de achterdeur naar de tuin. Ook krijg je vanuit de bijkeuken toegang tot de badkamer in de begane grond met daar aansluitend de ruime slaapkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, ligbad, dubbele wastafel en rollatorbestendige inloopdouche. De houten trap in de hal leidt naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
De lichte overloop geeft toegang tot alle vertrekken van de eerste verdieping. De wasruimte met toilet bevindt zich aan de achterzijde van de woning, de 3 slaapkamers aan de achter- en zijkant van de woning. De kamers hebben een knusse uitstraling dankzij de schuine plafonds en zijn licht dankzij de grote ramen. De betegelde wasruimte heeft een wastafel en toilet.

De buitenruimte
De tuin is zeer netjes aangelegd rondom de woning. Omdat de tuin rondom de woning gelegen is, hoef je nooit een moment zon te missen. In 2021 is er een ruime overkapping geplaatst met schuifwanden en keukenblok., zodat er zelfs in Hollandse zomers van de tuin genoten kan worden. Maar ook in de skihut is het heerlijk vertoeven. Het royale grasveld is de droom van elk kind, want je kunt er naar hartenlust spelen, rennen en voetballen. Ook vind je in de tuin een prachtige zwemvijver. Te veel om op te noemen, deze plek moet je zien en beleven!

Bijgebouwen
Achter de woning zijn twee loodsen te vinden. De eerste loods is in 3 delen opgesplitst. In deze loods is een sauna geplaatst met daarnaast een buiten douche. verder is er een ruime werkplaats en een grote open ruimte in de loods. De tweede loods is teven een grote ruimte ten behoeve van opslag. Het is ook mogelijk en goedgekeurd om hier een bed and breakfast van te maken! Tevens zou je ook een mantelzorgwoning kunnen maken, zo kun je je eigen familie verzorgen op eigen terrein.

De bijzonderheden van de woning:
- Instapklaar
- Levensloopbestendig
- Mogelijkheden voor bijvoorbeeld mantelzorg of bed and breakfast
- Volledig geïsoleerd
- Riante tuin
- 4 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond
- 2 grote loodsen
- Vrije/groene ligging
- Nabij alle benodigde voorzieningen
- Gemakkelijk te bereiken
- Privé resort

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1963
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 188
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2733
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1963
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 188
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2733
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Huizenpraktijk