Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stap in de betoverende wereld van recreatiewoningen met deze schitterende bungalow aan de rand van het Speulderbos in Garderen, op de prachtige Veluwe! Ontdek de veelzijdigheid van deze vrijwel nieuwe woning, genesteld in het schilderachtige Garderen, met een adembenemend panorama op het magische Speulderbos. Deze unieke bungalow, compleet met sauna en buitendouche, belooft niet alleen een droomverblijf voor eigen genot, maar tevens een lucratieve investeringsmogelijkheid met uitstekende verhuurpotentie!

Met een vraagprijs van slechts € 249.500,- k.k. is dit een kans die je niet aan je voorbij wilt laten gaan. De eigendom staat op eigen grond en is in 2022 gebouwd, wat betekent dat je kunt profiteren van een vrijwel splinternieuwe woning met eigentijdse uitstraling en moderne voorzieningen. Koopgrond verleent je volledige controle over je eigendom en toekomstige ontwikkelingen.

Deze bijzondere bungalow, aan de rand van het park gelegen, biedt een adembenemend uitzicht op het Speulderbos, op slechts enkele meters afstand via een charmant klaphek. Met zijn ruime indeling geschikt voor 5 personen en slim ontworpen lessenaarsdak, ervaar je een overvloed aan ruimte en licht. De bungalow, ontworpen met jouw comfort in gedachten, beschikt over een veranda waar je kunt ontspannen en genieten van het schitterende uitzicht.

De locatie van deze bungalow is werkelijk uniek. Aan de rand van het park geniet je van maximale privacy en rust op een perceel van maar liefst 306m², waardoor dit stukje paradijs op de Veluwe een oase van ruimte en natuurlijke schoonheid vormt.

Of je nu op zoek bent naar een eigen toevluchtsoord of een boeiende investering, deze bungalow biedt het beste van beide werelden. Geniet zelf van de prachtige omgeving en voorzieningen, en wanneer je er niet bent, profiteer van professionele verhuur door Topparken voor een aantrekkelijk rendement. Deze unieke kans laat je zorgeloos van vrije tijd genieten en tegelijkertijd profiteren van een solide investering.

Over “Topparken Resort Veluwe”:
Resort Veluwe, dé plek waar ontspanning en plezier samenkomen te midden van de adembenemende natuur van de Veluwe. Dit prachtige vakantiepark biedt een scala aan faciliteiten en voorzieningen die ervoor zorgen dat uw verblijf hier een onvergetelijke ervaring wordt!
Of u nu op zoek bent naar rust en ontspanning of juist naar avontuur en activiteiten, Resort Veluwe heeft voor elk wat wils. Geniet van een verfrissende duik in het verwarmde buitenzwembad, omringd door weelderig groen. Liever binnen zwemmen? Ook dit is mogelijk in ons prachtige binnenzwembad. Voor de kleintjes is er een apart kinderbad waar zij veilig kunnen spelen en spetteren. Tevens is er een leuke speelzolder voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud.

Het park beschikt ook over uitstekende sportfaciliteiten, waaronder tennisbanen, een volleybalveld en een jeu-de-boulesbaan. Daag de familie en vrienden uit voor een gezellig potje en creëer onvergetelijke herinneringen.
Voor degenen die op zoek zijn naar totale ontspanning, is er een heerlijke wellnessruimte met een sauna en een bubbelbad. Laat de stress van alledag achter u en laat u verwennen met een revitaliserende massage of een rustgevende behandeling.
Voor de jongere gasten is er een spannende speeltuin waar ze naar hartenlust kunnen klimmen, glijden en ravotten. Daarnaast organiseert Topparken regelmatig leuke activiteiten en animatieprogramma's, zodat de jongeren zich geen moment zullen vervelen.
Het park beschikt ook over een sfeervol restaurant waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Laat u verwennen door de getalenteerde chef-koks, die met zorg en passie de meest smaakvolle maaltijden bereiden. Sluit uw avond af met een drankje aan de gezellige bar, waar u kunt ontspannen en napraten over de belevenissen van de dag.
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de supermarkt op het park. Hier vindt u een breed scala aan producten, zodat u of uw gasten tijdens het verblijf niets tekort zult komen.

Het Resort Veluwe is ook de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige omgeving. Maak een ontspannen fietstocht door de uitgestrekte bossen, ontdek de pittoreske dorpjes in de omgeving of maak een wandeling door de indrukwekkende natuurreservaten. De mogelijkheden zijn eindeloos.


De omgeving:
Ontdek het betoverende Garderen, een idyllisch dorpje gelegen in het hart van de prachtige Veluwe. Met zijn schilderachtige landschap, uitgestrekte bossen en charmante sfeer is Garderen de perfecte bestemming voor natuurliefhebbers, rustzoekers en avonturiers.

Laat u betoveren door de adembenemende natuurlijke schoonheid die Garderen te bieden heeft. Maak een wandeling of fietstocht door de uitgestrekte bossen van het Speulder- en Sprielderbos, ook wel bekend als de "Dansende Bomen". Laat u verrassen door de mysterieuze sfeer en de unieke vormen van de eeuwenoude bomen die hier groeien. Of verken de uitgestrekte heidevelden en geniet van de kleurenpracht tijdens het bloeiseizoen.

Garderen staat ook bekend om zijn gezellige en gastvrije sfeer. Wandel door het pittoreske centrum en ontdek de knusse winkeltjes, boetiekjes en ambachtelijke winkels. Proef de lokale lekkernijen, zoals de beroemde Garderense Zandkoekjes, en geniet van een heerlijke maaltijd in een van de gezellige restaurants.

Voor cultuurliefhebbers is er ook genoeg te ontdekken in Garderen. Breng een bezoek aan het interessante Oude Ambachten & Speelgoed Museum en dompel uzelf onder in de geschiedenis van ambachten en nostalgisch speelgoed. Of bewonder de prachtige kunstwerken in de Beeldentuin Garderen, waar u kunt genieten van de combinatie van kunst en natuur.

Garderen is ook de ideale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in de omgeving. Bezoek het nabijgelegen Paleis Het Loo in Apeldoorn en maak een reis terug in de tijd naar het koninklijke verleden van Nederland. Of breng een bezoek aan de historische stad Amersfoort, waar u kunt dwalen door de charmante straatjes en genieten van de rijke geschiedenis.

Kortom, Garderen is een verborgen parel op de Veluwe die wacht om ontdekt te worden. Of u nu op zoek bent naar rust, natuur of culturele ervaringen, Garderen biedt het allemaal. Kom en geniet van de magie van deze prachtige bestemming en laat u betoveren door al het moois dat Garderen te bieden heeft.

Over de kavel:
Kavel 52 is c.a. 306m² en in volle eigendom. De transactie zal worden gepasseerd bij de notaris.

Eigen gebruik en/of verhuur:
U koopt dit chalet voor eigen gebruik, voor verhuur of een combinatie hiervan. Let op! Wanneer u de recreatiewoning koop voor eigen gebruik dan zal BTW in rekening worden gebracht.

Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Hout en Kunststof
Afmeting: Ca. 12.50 m x 4.30m
Bouwjaar: 2022
Aantal slaapkamers: 2 en geschikt voor 5 personen
Buitengebouw: Sauna
Warmtebron: CV Combiketel
Airco: Ja
Zonnepanelen: Nee
Vloerbedekking: Visgraad PVC
Perceel oppervlakte: 306m² volle eigendom
Definitief ingemeten: nee
Woonoppervlakte: 55m²
Soort grond: Koop
Adres: Putterweg 70
Plaats / Park: Garderen
Parkservice bijdrage per jaar: € 2.166,- incl. 9% btw
CAI aansluiting per jaar: € 132,-
Tuinonderhoud (optioneel): € 1.752,-
Prijs: € 249.500,-- k.k.
Huisdieren toegestaan: Ja
Inventaris: Ja volledig ingericht
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Ja maar niet verplicht
BTW: Artikel 37d bij aankoop i.c.m. met verhuur of excl. 21% btw bij aankoop voor eigen gebruik.
Oriëntatie tuinligging: Zuid

Inschrijving op dit adres en permanente bewoning zijn niet toegestaan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 138
Aantal verdiepingen 1

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Dak type Lessenaardak
Bungalow Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
BouwjaarCV 2022
Hellend dak Metaal
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 306
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Metaal
Douchecabine Ja
Gemeubileerd Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
LeeftijdCV ketel 2
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 138
Aantal verdiepingen 1

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Dak type Lessenaardak
Bungalow Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
BouwjaarCV 2022
Hellend dak Metaal
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 306
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Metaal
Douchecabine Ja
Gemeubileerd Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
LeeftijdCV ketel 2
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Veluwe Chalets Makelaar

Aangeboden door:

Veluwe Chalets Makelaar