Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Schitterend Vrijstaand Bungalow in Lochem met Hoog Rendement.

Welkom bij deze prachtige vrijstaande recreatiewoning gelegen op een ideale locatie in Lochem, aan de Ploegdijk 2. Deze vakantiewoning is perfect onderhouden en biedt het een uitstekende kans voor investeerders die op zoek zijn naar een object met een hoog rendement. Deze woning is ook nog eens een fantastische mogelijkheid om gedurende 365 dagen per jaar te recreëren.

Ruimte en comfort staan centraal in deze woning. De houtlook is een kenmerk van de unieke recreatiewoning, deze look sluit erg aan op de natuurrijke omgeving van de Achterhoek. De ruime woonkamer biedt voldoende plek voor gezellige avonden met vrienden en familie. Met maar liefst 5 slaapkamers is er voldoende ruimte voor maximaal 10 personen, waardoor deze bungalow ook ideaal is voor verhuurdoeleinden. De badkamer is voorzien van een douchecabine en een wastafel. Ook zijn er 2 separate toiletten aanwezig voor extra gemak.

Investeerders zullen deze bungalow zeker waarderen vanwege het grote potentieel voor een hoog rendement. Met de mogelijkheid om het hele jaar door te verhuren, kunt u profiteren van een continue stroom aan huurinkomsten. Deze woning is dan ook een slimme investering met een aantrekkelijk financieel perspectief.

Deze vakantiebungalow is onderdeel van het schitterende EuroParcs de Achterhoek, een vakantiepark met vele faciliteiten voor zowel jong als oud. Hier kunt u optimaal genieten van alles wat de Achterhoek te bieden heeft, zoals de pittoreske steden en dorpjes die deze regio rijk is. Een perfecte locatie voor ontspanning en vermaak.

Kosten per jaar
+/- € 2.500 excl. GWE

Faciliteiten van het park zijn:
Dierenweide
2 grote speeltuinen
diverse kleine Speeltuinen
Multisportterrein
Jeu de boules terrein
Tennis
Voetbalveld
Bar en snackbar
Supermarktje
Speelhal
Outdoor speeltuinen
Riant en goed restaurant
Snackbar
indoor speeltuinen
een meer
strand
binnen zwembad

In de buurt:
Paardrijden : 4 km
Tennis : 4 km
Vissen : 5 km
Wandelen : directe toegang
Golf : 5 km
Watersporten : 8 km
Touwenparcours in het bos : 5 km

Alles is het gehele jaar geopend

Kortom, deze vrijstaande bungalow in Lochem biedt niet alleen een mooie plek om te recreëren, maar ook een uitstekende investeringsmogelijkheid. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 500
Aantal verdiepingen 2

Overige

In overleg Ja
Aantal slaapkamers 6

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 500
Aantal verdiepingen 2

Overige

In overleg Ja
Aantal slaapkamers 6

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom