Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze fijne vakantiewoning, type Casa di Rialto, is gelegen op een ruime hoekkavel. De vakantiewoning is rustig gelegen en beschikt over veel lichtinval. Bij de woning bevindt zich een heerlijk terras en heeft u een eigen parkeerplaats tot uw beschikking. De vakantiewoning is geheel voorzien van nieuwe meubilering. U kunt er zo in!

Wanneer u binnen komt, vallen er meteen een aantal zaken op: de ruimte, lichtinval en smaakvolle inrichting. De vakantiewoning beschikt over 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen.
De grote slaapkamer is voorzien van een 2 persoon bed en een wandkast met schuifdeuren. De tweede slaapkamer beschikt over een 1-persoonsbed en een stapelbed en heeft de beschikking over vier kasten die zich boven het 1-persoonsbed bevinden.

Verder is er een heerlijke en moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een glazen douchecabine, toilet, wastafel en een handdoekradiator.

De open keuken is het stralende middelpunt van het chalet.
De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast met vriesvak, een vaatwasser en een combinatie magnetron met hete lucht ovenfunctie. U heeft de beschikking over veel werk- en bergruimte.

De woonkamer is open, licht en smaakvol ingericht.
De grote ramen geven het gevoel van openheid gecombineerd met een warme sfeer.

U kunt de woning gebruiken voor eigen gebruik maar ook verhuren via de eigen professionele verhuurorganisatie. Zo kunt een mooi rendement op uw woning realiseren. U kunt dus kiezen uit eigen gebruik, volledige verhuur of gedeeltelijke verhuur. Het is aan u.

Kenmerken:

Vraagprijs: € 84.995,- k.k. exclusief 21% BTW
Eigen grond
Woningoppervlakte: 50 m2
Bouwjaar: 2015
Energielabel niet verplicht
Aantal personen: 5
Parkeerplaats bij de woning
Aanvaarding: in overleg

Over TopParken Recreatiepark het Esmeer...

Recreatiepark het Esmeer is een vakantiepark in Aalst, gelegen op de grens van Gelderland en Noord-Brabant. Het vakantiepark wordt omringd door diverse mooie natuurgebieden zoals de rivier de Maas, recreatiegebied de Neswaarden en Nationaal Park De Biesbosch. Kortom; de ideale locatie voor een ontspannen of juist een actieve vakantie. Het vakantiepark heeft een unieke ligging; tussen de rivier de Maas en recreatiegebied de Neswaarden met, onder andere, recreatieplas en -strand het Esmeer. De ligging zorgt voor een breed aanbod aan activiteiten in de nabije omgeving. Van diverse watersporten op het meer tot mooie wandelingen langs de Maas en in Nationaal Park De Biesbosch. Ontdek daarbij de pittoreske dorpjes in de omgeving of breng een bezoek aan het gezellige Den Bosch. Hoe uw dag er ook uitziet, op Recreatiepark het Esmeer in Aalst is het altijd fijn thuiskomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 125
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 240
Tuin rondom Ja
Gemeubileerd Ja
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 125
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 240
Tuin rondom Ja
Gemeubileerd Ja
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

MakelaarsOffice

Aangeboden door:

MakelaarsOffice