Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Charmant vrijstaand chalet op De Sikkenberg in het pittoreske Onstwedde

Dit prachtige vrijstaande chalet, is gelegen aan de Sikkenbergweg op De Sikkenberg en is een unieke kans voor zowel ouderen als jonge gezinnen die op zoek zijn naar rust en comfort. Met een breed scala aan moderne voorzieningen en een rustige ligging op De Sikkenberg, biedt dit chalet alles wat je hartje begeert.
Een oase van comfort en ontspanning.

Het chalet heeft een ruimtelijke indeling en biedt alle gemakken die je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Met een afmeting van 12,5 x 3,9 meter, beschikt het over voldoende ruimte om te genieten van al het comfort dat het te bieden heeft.

De woonkamer is voorzien van openstaande terrasdeuren, waarbij een elektrisch bedienbaar zonnescherm zorgt voor beschutting op zonnige dagen. Daarnaast heeft het keukenraam ook een eigen zonnescherm. De ramen zijn voorzien van praktische rolrollen en extra sloten voor optimale veiligheid.


Geniet van de buitenruimte

De buitenruimte van dit chalet is een waar pareltje. Een tuinhuisje van 2 x 3 meter met een luifel van 1 meter biedt voldoende opbergruimte voor al je spullen. De bestrating bestaat uit stijlvolle terrastegels, waardoor er een sfeervol en onderhoudsvriendelijk terras is ontstaan. Het bijbehorende tuinmeubilair, bestaande uit een grote tafel met 5 luxe stoelen en een tweede tafel met 4 stoelen, zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van de buitenlucht.
Moderne faciliteiten voor optimaal comfort

De inbouwkeuken is voorzien van moderne apparatuur, zoals een koel-vriescombinatie, een Etna conventionele oven, een 4-pans inductie kookplaat, een Etna vlakschermafzuigkap en een magnetron.

De woonkamer beschikt over een gezellige pelletkachel Julia Next/Artel uit 2019, waardoor je ook in de koudere maanden kunt genieten van een warm en knus thuis. Het meubilair in het chalet is stijlvol en comfortabel, met onder andere een eethoek met 4 leren stoelen, een zwartleren 2-zitsbankstel met verstelbare voetensteun en een leren draaifauteuil. In de kamer staat ook een mooi TV scherm.


Ruime slaapkamers en moderne sanitaire voorzieningen

Het chalet beschikt over twee gezellige slaapkamers.
De eerste slaapkamer is uitgerust met een elektrisch verstelbaar bed, een bovenbouw met nachtkastjes en twee hoogwaardige matrassen. Een vaste kastenwand biedt voldoende opbergruimte.
De tweede slaapkamer heeft een stapelbed, met bijbehorende matrassen, en een hoge kast voor extra opbergruimte.
In de luxe betegelde badkamer vind je een douchecabine, een wastafelmeubel en een afzuiging. Het fraai betegelde toilet beschikt over een handwasbakje en ook hier is een afzuiging aanwezig.


Extra voorzieningen en prachtige overkapping

Het chalet is van nog meer gemakken voorzien. Zo zijn er een wasmachine en een Siemens vaatwasser in een inbouwkast aanwezig en beschikt de meterkast over een groepenkast met tussenmeter, gasmeter en er is een badgeiser.

Door de zes zonnepanelen op het chalet en het tuinhuisje is het gebruik van de elektrische apparatuur geen enkel probleem.

Daarnaast is er ook een royale houten overkapping die aan de voorkant van het tuinhuisje is gesitueerd. Deze sfeervolle overkapping is voorzien van een houtkachel, houtopslag en een bijpassende lounge set, waardoor je ook op koelere avonden heerlijk kunt ontspannen.


Een rustige ligging in een prachtige omgeving

Het chalet is rustig gelegen op een van de achterste velden van De Sikkenberg, aan de rand van het terrein. Hier geniet je van optimale privacy en kun je in alle rust ontspannen. Daarnaast is er een handige buitenkraan op eigen terrein, direct naast het chalet.


Zowel met als zonder standplaats te koop

Dit prachtige chalet wordt aangeboden in combinatie met de mogelijkheid tot het verblijf op de standplaats op de Sikkenberg, maar als je alleen geïnteresseerd bent in het chalet zonder de standplaats, behoort dat ook tot de mogelijkheden. Zo kun je jouw eigen stukje paradijs creëren, waar je volledig kunt ontspannen en genieten van al het moois dat de door u gekozen omgeving te bieden heeft.


Ideaal voor verschillende doelgroepen

Dit bijzondere object is ideaal voor verschillende doelgroepen. Ouderen zullen het comfort waarderen van het gelijkvloers hebben van alle voorzieningen en op locatie de rustige en landelijke ligging ongetwijfeld waarderen. Geniet van de prachtige omgeving van Onstwedde tijdens wandelingen of fietstochten in de natuur. Ook jonge gezinnen zullen zich hier in Onstwedde snel thuis voelen, met voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en te groeien.


Kortom….

Dit chalet biedt een unieke kans om optimaal te genieten van comfort van het chalet en eventueel de rust op De Sikkenberg, in het mooie Onstwedde. Met moderne voorzieningen, een prachtige buitenruimte is dit een object dat je niet wilt missen. Wees er snel bij, want voor je het weet is dit stukje paradijs verkocht! Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging!


Kenmerken:

*Chalet 12,5 x 3,9 meter
*Elektrisch bedienbaar zonnescherm
*Extra sloten op ramen
*Buitenkraan op eigen terrein direct naast de chalet
*Royale losstaande houten overkapping, voorzien van houtkachel, houtopslag, bijpassende loungeset
*Tuinhuisje 2 x 3 meter met luifel 1 meter
*Pelletkachel Julia Next/Artel uit 2019
*Rustig gelegen op een van de achterste velden
*Aan de rand van het terrein

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 48.75
Inhoud woonhuis 210
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Tuin rondom Ja
Gemeubileerd Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 48.75
Inhoud woonhuis 210
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Tuin rondom Ja
Gemeubileerd Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

iQ Makelaars Midden- Groningen

Aangeboden door:

iQ Makelaars Midden- Groningen

De nieuwste woningen in Onstwedde