Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw chalet te koop Vakantiepark De boomgaard, Zeeland

Prijs: € 136.500,--
Camping: Vakantiepark de Boomgaard
Hond toegestaan: ja
Openingstijden: heel jaar geopend
Commerciële verhuur: 5 weken toegestaan
Kavel: 312
Oppervlakte kavel: 210 m2
Huurindicatie kavel: €5.734,--
Merk-Type: Zeeuwse chalets - de Zeehond
Afmetingen: 10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar: 2024
Verwarming: centrale verwarming
Slaapkamer: 2

Dit mooie chalet staat op kavel 312 van Vakantiepark de Boomgaard. Deze gezellige familiecamping ligt aan de rand van Westkapelle, dicht bij de vuurtoren en de mooie stranden. De verkoopprijs is gebaseerd op het leveren van het chalet, plaats- en aansluiting, onderzijde afwerking met geïsoleerde panelen, twee robuuste opstappen en de tuinaanleg. Een berging kun je zelf plaatsen of op maat bestellen. De bedden en raamdecoratie rondom horen bij het interieur maar het meubelpakket en accessoires zijn ter overname. Ga je liever zelf op pad om het chalet naar je eigen smaak in te richten is dat ook geen probleem.

De laatste stap is het uitzoeken van meubelen voor de woonkamer, leuke accessoires en alles in orde maken om daarna lekker te genieten van dit mooie stekje! Wil je graag meer weten over dit mooie chalet of een afspraak maken? Bel of stuur een mail!

Jaarhuur & info
Vakantiepark de Boomgaard is het hele jaar geopend. De jaarhuur bedraagt 5.734,--. Dit is inclusief de toeristenbelasting en vastrecht, bijkomende kosten zijn het stroom-, water- en gasverbruik, kabeltelevisie en internet abonnement. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan en huisdieren zijn welkom.

---------------------

*Kijk voor meer foto’s en info op stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*
De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag