Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Chalet te koop op Vakantiepark de Boomgaard, Zeeland

Prijs: € 119.000,-
Camping: Vakantiepark De Boomgaard
Kavel: 56
Hond toegestaan: ja
Openingstijden: januari t/m december
Commerciële verhuur: beperkt toegestaan
Oppervlakte kavel: 175 m2
Huurindicatie kavel: € 5.734,--
Merk-Type: Kust XL
Afmetingen: 10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar: 2019
Verwarming: Centrale verwarming
Slaapkamer: 3

Dit luxe chalet staat op een mooie kavel waar leuke zitplekjes gecreëerd zijn. De tuin is met hekken afgezet wat erg handig kan zijn met kinderen of een hond. De tuin is onderhoudsvriendelijk door de betegeling en het kunstgras. Het chalet heeft 3 slaapkamers en is sfeervol aangekleed. De keuken heeft genoeg kastruimte en een vaatwasser. Het chalet heeft veel lichtinval en is goed gelegen in de zon. 

Wil je graag zelf de sfeerproeven? En zoek je een vakantiepark aan de Zeeuwse kust? Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar en wij laten graag deze leuke plek zien!

------------------

*Kijk voor meer foto’s en info op www.stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag