Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ligging:
Gerenoveerde en uitgebouwde halfvrijstaande recreatiewoning (bungalow) met eigen parkeerplaatsen en prachtige zonnige tuin op het zuiden met volop privacy! Hier kunt u echt genieten van de rust en de natuur. Op korte afstand van het strand, de zee en vele voorzieningen.

‘’De Zeekraalstraat’’
De Zeekraalstraat is een gemoedelijke wijk met vakantiehuizen gelegen op een unieke locatie in het Zeeuwse land en dichtbij de Zeedijk. De vakantiewoningen zijn rustig gelegen in een groene omgeving. In de wijk komt alleen bestemmingsverkeer.
Vanuit de wijk staat u binnen enkele minuten op het mooie brede Zandstrand van Nieuwvliet. Op het strand zijn er diverse strandpaviljoens waar u ’s avonds kunt genieten van mooie zonsondergangen onder het genot van een hapje en een drankje.

Tevens vindt u op een steenworp afstand van de woning een groot aantal voorzieningen zoals; een zwemparadijs met glijbanen, een supermarkt, een restaurant met groot buitenterras, een snackbar, indoor speeltuin, minigolf en fietsverhuur. U kunt dus kiezen voor de rust van de Zeekraalstraat en de reuring van het aangrenzende park.
Direct buiten de wijk zijn er kilometerslange wandel- en fietspaden langs het strand en in de polder. U kunt daarnaast volop genieten van de Zeeuwse natuur in natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder of het bij Cadzand gelegen natuurgebied Het Zwin op de grens met België. Mooie en gezellige plaatsen zoals Sluis, Knokke(B) en Brugge(B) bevinden zich op korte afstand.

Indeling:
Via de entree komt u in de hal met meterkast en ruimte voor de garderobe. Vanuit de hal is er toegang tot één van de drie slaapkamers, een toilet met fonteintje en de woonkamer. De lichte doorzon woonkamer met zit- en eethoek heeft een dubbele schuifdeur naar het terras. Wanneer u de schuifdeuren volledige openzet betrekt u de tuin optimaal bij de leefruimte. Er is een luxe open keuken met kookeiland die is voorzien van alle nodige en geïntegeerde inbouwapparatuur zoals; 4- pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasmachine, koelkast met vriesvak en combi-magnetron. Tevens is er in de woonkamer als extra een gashaard voor de gezellige winterse avonden.
De tweede en derde slaapkamer zijn te bereiken via de woonkamer/keuken en zijn ruim genoeg voor een groot tweepersoonsbed. De grootste slaapkamer is tevens voorzien van een inbouwkast en televisie-aansluiting.
In de badkamer bevindt zich een ruime douche, wastafel en is er een wasmachine-aansluiting.

Tuin:
De tuin is gelegen aan de voor- zij en achterkant van de woning. Aan de achterkant is er een groot terras op het zuiden. In de tuin en op het terras kunt u heel de dag heerlijk genieten van de zon. Doordat het terras en de tuin windbeschut zijn kan er al vroeg in het jaar buiten gezeten worden. Daarnaast is er door al het groen rondom de woning volop privacy in de tuin. Kortom een tuin om te genieten van de natuur en tot rust te komen!
Aan de voorkant van de woning is er op eigen terrein parkeerplaats voor 2 auto’s.

Tuinhuis (7,35 m2):
In de tuin staat er een tuinhuis van 2,45 bij 3 meter groot. Ideaal voor het stallen van meerdere (elektrische)fietsen, strandspullen of voor het opbergen van tuinmeubelen en is voorzien van elektra.

Extra’s:
- Op korte afstand van het strand en diverse voorzieningen (zwembad, restaurant etc.)
- volledig begane grond
- in 2013 volledig gerenoveerde en goed onderhouden woning
- gashaard
- voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
- verwarming en warm water middels Nefit BaseLine HRC combi-ketel van 2013
- slimme thermostaat op afstand instelbaar
- groot zuidelijk georiënteerd terras
- windbeschutte tuin met volop privacy
- tuinhuis (7,35 m2)
- elektrisch zonnescherm voorzien van windbeveiliging
- buitenverlichting
- buitenkraan
- buiten elektra
- parkeerplaats voor 2 auto’s op eigen terrein
- geen erfpacht, geen parklasten
- goede verhuurmogelijkheden - geen verhuurplicht!

De woning wordt aangeboden inclusief inventaris!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 271

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 515
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 3
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 271

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 515
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 3
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars