Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ligging:
Verrassend ruime tussenwoning met een totale frontbreedte van maar liefst 10,25 meter. Gelegen in de Ellenstraat op slechts enkele meters van de markt van het pittoreske Groede. Op de markt bevindt zich de ‘’Grote kerk’’ en zijn er gezellige terrasjes. U hoeft dus niet ver van huis om een hapje te gaan eten. Het interessante bunker dorp “Groene Podium” is op loopafstand. Het strand en de zee zijn op fietsafstand (circa 3 km)

Groede
In Groede is er een mix van zowel vaste bewoners als ook tweede woningeigenaren. In het dorp zijn er onder andere een supermarkt, bakker, basisschool en diverse restaurants/eetgelegenheden.

Indeling:
U komt binnen in de hal met ruimte voor de garderobe. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer aan de voorkant, de eetkamer aan de achterkant, de keuken en via een tussenhal (in gebruik als bijkeuken) komt u in een tweede hal.
De woon- en eetkamer staan in open verbinding met elkaar door een alkoof, die als klein kantoor kan fungeren; ze kunnen door het sluiten van de houten tussenwand van elkaar afgesloten worden een zijn voorzien met inbouwkasten. Voor de gezellige winterse avonden kan de kachel in de woonkamer aangemaakt worden. Zowel vanuit de hal als vanuit de eetkamer is de keuken te bereiken. Deze keuken heeft nog een authentieke aanrecht en is verder voorzien van voornamelijk losse apparatuur zoals; oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak en koelkast.
In de bijkeuken bevinden zich een vaatwasmachine, wasmachine en koel/vriescombinatie. De tweede hal heeft ook een toegangsdeur (dubbele houten deur) aan de Ellenstraat waardoor de woning ook via deze deur binnen gegaan kan worden. Deze hal loopt helemaal door tot de achterkant waar een tuindeur naar de achtertuin is. Tevens zijn vanuit deze tweede hal de op de begane grond gelegen slaapkamer met wastafel te bereiken en de badkamer met douche, wastafel en toilet.

Eerste verdieping:
Via de trap in de hal komt u op de eerste verdieping. U komt boven op de ruime overloop met voldoende ruimte om bijvoorbeeld spullen op te bergen, te gebruiken als werkplek of om zelfs nog een extra slaapplaats te creëren. Vanuit de overloop is de tweede badkamer te bereiken met ligbad en wastafel en een aparte toiletruimte met toilet en wastafelmeubel. Tevens toegang tot 4 slaapkamers waarvan twee met een eigen wastafel. Een van de slaapkamers heeft een houten trap in de kamer met toegang tot een extra 5e slaapkamer. Kortom voldoende slaapgelegenheid want samen met de slaapkamer op de begane grond zijn er maar liefst 6 slaapkamers. Bijzonder geschikt voor een groot gezin!

Tuin
Windbeschutte achtertuin met terras op het noorden. De tuin is onderhoudsvriendelijk en er is volop privacy. Tevens is er een stenen berging met een afmeting van 3,40 x 4,25 meter. Ideaal voor het opbergen van (elektrische) fietsen, tuinspullen etc.

Extra’s:
- mooie ligging dichtbij de markt
- 6 slaapkamers en 2 badkamers
- 1 slaapkamer en badkamer op de begane grond
- volledig begane grond wonen mogelijk.
- houten kozijnen aan de voorkant met enkele beglazing m.u.v. dakraam
- kunststof kozijnen en dakramen aan de achterkant voorzien van dubbele beglazing
- verwarming en warm water middels combi-ketel Nefit 2020
- dakgoot voorkant vernieuwd 2017
- stenen berging (14,45 m2)
- buitenverlichting

Deze woning mag ook gebruikt worden als 2e woning!
Vergunning is aanwezig.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1903
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1903
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 521

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 174
Tussenwoning Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 6
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1903
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1903
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 521

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 174
Tussenwoning Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 6
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars