Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een prachtige locatie aan de rand van recreatiepark De Horrelshoogte in Ouddorp, presenteren wij namens de verkopers dit huis te koop. Het bevindt zich vlakbij Strand Noord en schitterende natuurlijke gebieden zoals de Middelduinen en De Kwade Hoek. Met het centrum van Ouddorp op korte afstand, zijn alle voorzieningen binnen handbereik. De woning heeft een eigen oprit voor eigen auto, terwijl gasten gratis kunnen parkeren op een van de drie parkeerterreinen op het park. Het park biedt een rustige omgeving en beschikt over speeltuinen voor kinderen. Wat dit huis echt bijzonder maakt, is dat het ook verhuurd kan worden, waardoor je zelf invloed hebt op het te behalen rendement. Dit maakt het niet alleen een fantastische woonplek, maar ook een slimme investering met de mogelijkheid tot verhuur.

Bij binnenkomst stap je direct in de ruime hal, die als een gastvrije entree dient voor het huis. Na het betreden van de hal leidt een deur je direct naar de open keuken, die is uitgerust met een elektrische kookplaat, inbouw combioven, vaatwasser, een koelvries combinatie en voldoende kastruimte. De open keuken is slim ontworpen, waardoor deze naadloos overloopt in de aangrenzende ruimtes, namelijk de woonkamer, twee slaapkamers en een multifunctionele kamer die momenteel als werkkamer wordt gebruikt, maar ook dienst kan doen als kinderkamer. Deze kamers zijn strategisch geplaatst voor gemak en privacy. De badkamer, waar ook het toilet zich bevindt, is gemakkelijk bereikbaar vanuit deze centrale ruimte, wat zorgt voor een praktische en doordachte indeling van de begane grond. Deze slimme indeling creëert een gevoel van verbondenheid en ruimtelijkheid in de woning. De woonkamer, georiënteerd op de tuin, wordt gekenmerkt door een kamerbrede pui die niet alleen overvloedig daglicht binnenlaat, maar ook een prachtig uitzicht biedt op het eigen perceel. Een werkende openhaard in de woonkamer voegt een gezellige sfeer toe en biedt warmte en comfort tijdens koudere dagen, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen en te genieten.

Dankzij de zuidelijke oriëntatie geniet de tuin van overvloedige zonnestralen, waardoor het een heerlijke plek is om te ontspannen en van het buitenleven te genieten. Voor degenen die liever in de schaduw vertoeven, biedt de tuin ook verschillende bomen en groen rondom, ideaal om verkoeling te vinden op warme dagen. Een bijzondere toevoeging aan de omgeving is de schurveling naast het perceel, bereikbaar via een privé-opgang, die leidt naar de stranden van Ouddorp of juist naar het centrum. Kortom, deze woning is niet alleen de ideale plek voor eigen gebruik, maar ook een uitstekende investering voor verhuurdoeleinden. Het grootste pluspunt is het zelf te realiseren rendement, waardoor je volledige controle hebt over de winstgevendheid van de investering. Of je nu kiest voor het genieten van de woning zelf of het verhuren ervan, deze eigenschap biedt een veelbelovende en veelzijdige investeringsmogelijkheid.

• Sfeervolle recreatiewoning op een zeer gunstig gelegen park
• De percelen in Horrelshoogte zijn in erfpacht uitgegeven; het erfpachtcontract voor deze woning loopt tot 2045
• Verschillende verhuuropties beschikbaar zonder verplichting tot verhuur of beheer
• Mogelijkheid om zelf invloed uit te oefenen op het rendement
• Het complete meubilair, inclusief het tuinmeubilair en de barbecue, kan worden overgenomen. Dit maakt de woning direct instapklaar
• De aanvaarding is in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 180
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 358
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
LeeftijdCV ketel 2022
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 180
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 358
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
LeeftijdCV ketel 2022
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Hameeteman Makelaardij

Aangeboden door:

Hameeteman Makelaardij