Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

***LET OP: uw bezichtigingsaanvraag wordt alleen in behandeling genomen na ontvangst van een ingevuld aanvraagformulier! Meer informatie vindt u onderaan deze tekst.***

Per 1 april is In het appartementencomplex Oranjehof (gebouw De Es) is een bijzonder driekamerappartement te huur. Het appartement is verdeeld over drie woonlagen. Het Oranjehof bestaat uit acht woongebouwen, in 2013 gebouwd op het voormalige AZ voetbalterrein. Dit hof is een groene oase van rust, voorzien van een keurig onderhouden binnentuin met open zichtstructuur. Gesitueerd vlak naast het eeuwenoude stadspark De Alkmaarder Hout. Dit mooie stadspark staat bekend als een rustige omgeving met alle voorzieningen en stadscentrum nabij, maar ook dichtbij uitvalswegen en centrum.

De woonkamer en de keuken met inbouw apparatuur bevinden zich op de tweede woonlaag. Tevens bevinden zich daar de ruime badkamer met 2e toilet. In de hal is nog een separaat toilet aanwezig. Met de trap gaat u naar benden naar de eerste woonlaag, daar bevindt zich een ruime slaapkamer. Op de begane grond, waar u komt via het centrale trappenhuis in het complex (dus intern), nog een fijne ruimte van 19 m2. In deze multifunctionele ruimte (werkkamer/ logeerkamer/ kastenkamer of hobby kamer) vindt u tevens een separate ruimte met (3e) toilet / fonteintje en de wasmachine aansluitingen.

INDELING:
Begane grond: gezamenlijke entree met brievenbussen, hal met trappenhuis en lift, toegang tot de parkeerkelder met de eigen parkeerplaats en een de eigen berging.

Appartement: via de trap of lift in de binnentuin komt u op de tweede etage. Via de galerij komt u in de hal met toegang tot de woonkamer met open keuken en badkamer. De royale badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, toilet en inloopdouche. Er is een ruime woonkamer met open keuken voorzien van vaatwasser, koel-vriescombinatie, combimagnetron, inductiekookplaat met afzuigkap. Verder is er op deze etage nog een separaat toilet en een bergruimte. Via de trap naar beneden komt u in de slaapkamer op de eerste etage . Op de begane grond bevindt zich een multifunctionele ruimte.
De gehele woning is gestoffeerd en voorzien van een mooie laminaatvloer. Het appartement beschikt over een eigen berging en een privé parkeerplaats in de garage. De woning is energiezuinig, label A, en stadsverwarming.

BIJZONDERHEDEN
- Huurprijs is EXCLUSIEF elektra, warmte, kabel tv en internet;
- Huurprijs is EXCLUSIEF 100 euro gebruikersdeel servicekosten, stoffering en voorschot water;
- De bijhorende parkeerplaats kost 100 euro per maand;
- Waarborgsom is gelijk aan één maand huur;
- Niet roken en geen huisdieren.

Zoekt u een riante maisonnette met een separate multifunctionele ruimte op een mooie locatie? Reageer dan via ons aanvraagformulier.
***Procedure: U kunt zich inschrijven via ons aanvraagformulier, wat u vindt op onze website www.072wonen.nl, boven in het menu.
Zodra wij dat ontvangen hebben beoordelen wij of u in aanmerking komt voor de woning, daarna volgt een uitnodiging voor een bezichtiging of een afwijzing.***

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 256
Aantal verdiepingen 3

Overige

Kwaliteit object Luxe
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 256
Aantal verdiepingen 3

Overige

Kwaliteit object Luxe
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

072wonen

Aangeboden door:

072wonen