Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op, de vermelde prijs is een richtprijs! Wij verkopen alle woningen via ons unieke, transparante en eerlijke online biedplatform via onze website ( degratisverkoopmakelaars.nl ). Meer informatie over de werkwijze van de biedingsprocedure en het plannen van een bezichtiging vindt u op onze website.

Via onze website kun je een afspraak inplannen met maximaal 2 personen, conform de geldende richtlijnen van het RIVM.

Centraal gelegen ruim voormalig 3 kamer appartement met zonnig ruim balkon op het zuidwesten gesitueerd.

Het appartement is gelegen op de 6e verdieping in woonwijk Hoefplan op fiets- en wandelafstand van het bruisende gezellige centrum van Alkmaar. Het kleinschalig winkelcentrum voor de deur biedt u het gemak van o.a. supermarkten, bakker, viswinkel, slager en apotheek. Vanaf het appartementencomplex stapt u ook gemakkelijk op de bus of bereikt u binnen 5 minuten fietsen het Centraal Station. Reist u echter met de auto, dan is de Ringweg Alkmaar op minder dan 1 km afstand. U woont hier in alle rust en bovendien in de nabijheid en zeer korte afstand van de kust!

Indeling:

Begane grond:

Afgesloten centrale entree met de brievenbussen en het belbord. De centrale entree is beveiligd met camera’s en is regelmatig een huismeester aanwezig. Middels één van de beide liften, wordt u vlot naar de 6e verdieping gebracht.

Appartement:
Entree, L vormige hal voorzien van meterkast, vaste garderobekast en zonnige en lichte woonkamer met moderne open hoekkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de badkamer met doucheruimte, wastafelmeubel, aansluiting voor wasmachine en elektrische boiler. Vanuit de hal bereikt u de ruime slaapkamer aan balkonzijde en het separate toilet. De woning is voorzien van keurig stucwerk en laminaatvloer.

In het souterrain is een afsluitbare berging aanwezig, die is voorzien van verlichting. De toegangshal van het souterrain is eveneens voorzien van bewakingscamera’s voor een optimaal veilig gevoel.

Richtprijs € 190.000,- kosten koper.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1967
Woonoppervlakte ca. 65m2
Inpandige eigen berging ca. 7 m2
Actieve en gezonde VvE
Verwarming middels blokverwarming.
Servicekosten: € 281,- per maand, inclusief een voorschot van ca. € 75,– op de stookkosten, waterverbruik, opstalverzekering, glasverzekering, huismeester, schoonmaak en verlichting van de algemene ruimten.




Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 195
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Aantal slaapkamers 1
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 195
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Aantal slaapkamers 1
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Gratis Verkoop Makelaars