Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nette eengezinswoning nabij centrum vlaardingen!
Huurprijs: €2.195,00 exclusief G/W/E, internet/tv en gemeentelijke lasten, meubileringskosten
Staat: Gemeubileerd
Beschikbaar per: Direct
Huurperiode: Maximaal 24 maanden
Bijzonderheden
* Nabij Centrum vlaardingen
* Voorzieningen nabij
* Vier slaapkamers
* Twee werkkamers
Woning:
Bij binnenkomst in de woning word u verwelkomd door een stijlvolle entree met een seperaat toilet en een trap die naar de bovenverdieping leidt. Op de begane grond tref je een ruime woonkamer en een modern uitgeruste keuken aan. De luxe keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, vaatwasser, combioven en een ruime koelkast met groot vriesvak. De riante woonkamer nodigt uit met zijn comfortabele zithoek en biedt toegang tot de gezellige tuin. Op de eerste verdieping vind je een nette badkamer, twee sfeervolle slaapkamers en één werkkamer. De badkamer is uitgerust met een royale inloopdouche, ligbad, wastafel en een toilet. De kamers zijn met oog voor detail ingericht en bieden talloze mogelijkheden voor een persoonlijke touch. En alsof dat nog niet genoeg is, bevinden er zich op de bovenste verdieping van de woning ook nog twee slaapkamers en één werkkamer. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en je droomhuis te ontdekken!
Locatie:
Door de centrale ligging is het centrum van Vlaardingen op loopafstand gelegen, waar u kunt genieten van een divers winkelaanbod en gezellige cafeetjes. Diverse openbaar vervoersmogelijkheden, waaronder de metrolijn richting Rotterdam en Hoek van Holland is om de hoek gelegen. Overige voorzieningen, waaronder zwembad De Kulk, Vue bioscoop Vlaardingen en het theater de Stadsgehoorzaal zijn tevens in de omgeving aanwezig
Voor deze woning kunt u contact opnemen met ******** Randstad!
Hoewel deze tekst met zorg is opgesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Maten zijn indicatief en niet NEN gemeten. Gunning voorbehoud goedkeuring door verhuurder / eigenaar. Geen huisdieren. Roken niet toegestaan. Huurovereenkomst voor bepaalde tijd. Algemene voorwaarden van ROZ van toepassing.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 7

Woningdetails

Woon oppervlakte 145

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 7

Woningdetails

Woon oppervlakte 145

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl