Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op de mooiste plek van Lelystad en omstreken staat deze unieke en bovenal luxe vrijstaande villa statig te wachten op nieuwe, liefdevolle bewoners. De woning kenmerkt zich door een uniforme afwerking met alle luxe behorende bij deze tijd. Aan elk detail is gedacht, waardoor het gevoel van intimiteit overheerst in de royale, luxe ruimtes.

Binnenhuis profiteert de woning onder andere van meerdere royale livings, luxe woonkeuken met kookeiland, fitnessruimte, 5 badkamers, fijne sauna, kantoor en meerdere slaapkamers (in totaal 14 kamers). Buitenshuis een oprit met voldoende ruimte voor jouw auto's, royale garage inclusief vliering met ruimte voor 8 auto's, ruim balkon en een eeuwigdurend vakantiegevoel in de sfeervolle tuin aan het water met diverse terrassen en een fijn uitzicht. Als kers op de taart tref je in de tuin een heerlijk verwarmd zwembad met zonneterras aan en kun je een B&B realiseren.

Je profiteert hier van het beste van beide werelden; rustige ligging maar heel centraal ten opzicht diverse voorzieningen. De villa is gelegen in de wijk Hollandse Hout in een prachtige bosrijke omgeving waar heerlijk gewandeld kan worden. Lelystad grenst aan het Markermeer en Oostvaardersplassen dus in Lelystad Haven kan je uiteraard jouw boot aanleggen. Recreatieplas het Bovenwater is om de hoek hier kun je lekker vertoeven in de zomer maanden. Door de centrale ligging sta je binnen 50 minuten met de auto of 40 minuten met de trein in hartje Amsterdam.

Voor deze riante villa zijn wij op zoek naar mensen die houden van luxe, van uniforme afwerking en mensen die houden van duurzaamheid gecombineerd met hedendaags comfort.

Begane grond
Eenmaal de auto het eigen erf opgereden, kom je via de statige voordeur in de entree die je toegang geeft tot de hal. Vanuit de hal is er toegang tot de verschillende kamers.

Het moge duidelijk zijn dat alle ruimtes in dit huis een en al authenticiteit uitstralen, zo ook de diverse livings. De organische vormen, open verbindingen en vele grote ramen dragen hier zorg voor een statige sfeer en prachtige vergezichten. Er is een perfecte basis om jouw woonstijl hier door te voeren. Drie van de vijf (woon)kamers hebben middels fijne openslaande deuren toegang tot een van de heerlijke overdekte terrassen.

Keuken
Centraal op de begane grond is de leefkeuken gesitueerd. Gezellig eten aan de lange tafel of lekker koken terwijl de kinderen tv kijken op de knusse bank. De open keuken bestaat uit een royaal keukenblok in U-opstelling met kookeiland en een aparte apparaten-/kastenwand. Werk- en opbergruimte zal je hier niet snel tekort komen.

Direct naast de keuken bevindt zich nog een inpandige berging/voorraadkast, ideaal voor bijvoorbeeld het opslaan van grote voorraden.

Bovenverdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich zes (slaap)kamers en drie luxe badkamers. De kamers zijn allen stuk voor stuk smaakvol afgewerkt met diverse afwerkingen. Van fraai behang tot strak gestucte wanden in combinatie met een mooie vloer. Twee slaapkamers hebben middels openslaande deuren toegang tot een heerlijk balkon. Op de zolderverdieping zijn er 2 (slaap)kamers gesitueerd met een eigen badkamer.

Tuin
Als de woning zelf jou nog niet heeft kunnen overtuigen, dan gaat het grote perceel hoe dan ook de doorslag geven. Door het royale formaat en de beschutte doch vrije ligging rondom is er altijd wel een prettige plek in de zon of schaduw te vinden. De tuin heeft meerdere terrassen en is zeer verzorgd aangelegd. De kers op de taart is natuurlijk het verwarmde zwembad met heerlijk zonneterras. Zie jezelf al liggen?

Ook is de aanwezigheid van een eigen gymruimte een prettige toevoeging. De ramen bieden uitzicht over de groene tuin en zorgen voor een extra rustige sportruimte. Eventueel is de gym om te bouwen naar een leuke B&B.

Tot slot beschikt de tuin over een verwarmde garage met ruimte voor 8 auto's. Ook beschikt de garage over een vliering met extra bergruimte, ideaal!

Maak snel een afspraak om deze prachtige woning te bezichtigen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 14

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 659
Inhoud woonhuis 2460

Overige

Perceel oppervlakte 3631
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 14

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 659
Inhoud woonhuis 2460

Overige

Perceel oppervlakte 3631
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere