Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

'Berkel 372' is een riante woning gelegen op EuroParcs Zuiderzee.

Deze 4-persoons woning is gelegen op een duinachtig gebied van het vakantiepark en beschikt over een strak aangelegd terras en privé parkeerkplek. Deze sfeervolle en comfortabele woning is geschikt voor voor zowel eigen gebruik als verhuurdoeleinden.

Koop dit vakantiehuis en geniet van een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Bepaal zelf wanneer u het wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Profiteer van interessante fiscale voordelen en een interessant rendementspercentage. De verhuurorganisatie van het park regelt het verhuurproces voor u.

Het vakantiegevoel zal zeker niet ontbreken wanneer u deze woning betreed. Met een open indeling, vele raampartijen en een hoog plafond voelt deze woning zeer ruim en sfeervol aan.

De twee slaapvertrekken zijn naast elkaar gesitueerd en beschikken beiden over bergruimte. Naast de masterbedroom vindt u de badkamer. De nette badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafelmeubel.

Ook de keuken is zeer net afgewerkt en is van alle gemakken voorzien. Met diverse inbouwapparatuur o.a. koelkast, vriezer en vaatwasser is deze keuken helemaal compleet! Via de centraal geplaatste keuken loopt u naar de woonruimte. Deze ruimte beschikt over zowel een zit- als eethoek.

De Berkel 372 is dé perfecte plek om te genieten van alles wat de veelzijdige omgeving te bieden heeft!

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 45 m2
Perceelgrootte: 250 m2
Inclusief: inventaris en koopgrond


Welkom bij EuroParcs Zuiderzee!

Pal aan het kabbelende water van het Veluwemeer, ingesloten door de groene vlaktes van Flevoland, ligt vakantiepark EuroParcs Zuiderzee. Voor de watersporters, adrenalinejunks, jong en oud is dit het ideale vakantiepark om de uitgestrekte Veluwse bossen, de pittoreske Hanzesteden, Flevolandse polders en natuurlijk Walibi Holland te ontdekken!

Of je nu een bootje huurt, een verfrissende duik neemt, de zeilen hijst of gaat surfen, het kan allemaal met de eigen jachthaven van het vakantiepark. Voor een lekker hapje en drankje aan het water kun je terecht bij Beachclub Zuiderzee.
Ook fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen in de omgeving van EuroParcs Zuiderzee. De provincie Flevoland heeft vele fiets- en wandelroutes dwars door de polders en bossen te bieden.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2019
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 45
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2019
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 45
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij