Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

NU VOOR EEN BIJZONDER AANTREKKELIJKE PRIJS!

Deze prachtige, moderne recreatiewoning van het type 'Just Nature' bevindt zich op een schitterend perceel op Europarcs Resort Zuiderzee.

De Just Nature is een prachtige, vrijstaande chalet die je dichter bij de natuur brengt dankzij de overvloedige raampartijen en het gebruik van natuurlijke materialen in het interieur. De speels ingerichte woonkamer biedt een gezellige zithoek met televisie, een ruime en open keuken met onder andere een vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat en een eettafel met stoelen.

Bij Just Nature is er parkeergelegenheid voor 1 auto. Het perceel, inclusief eigen parkeergelegenheid, is gelegen aan de rand van het park op eigen grond en in de buurt van het strand van het Veluwemeer, tussen Biddinghuizen en Elburg.

De 6-persoons woning wordt volledig gemeubileerd aangeboden en beschikt over 2 slaapkamers, een moderne keuken met ingebouwde apparatuur, een luxe badkamer met apart toilet en een prachtig aangelegde tuin. De tuin heeft meerdere terrassen direct bij de woning en een gezellige 'zitkuil'.

Het onderhoud van de tuin is in het beheer van het park, zodat u alleen maar hoeft te genieten. De zeer duurzame recreatiewoning is uitgerust met airconditioning, HR++ glas met extra UV-wering, elektrische verwarming, een elektrische boiler van 120 liter en LED-verlichting.

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 52 m2
Perceelgrootte: 250 m2
Inclusief: inventaris, koopgrond
Bijzonderheden: zeer duurzaam, airconditioning


Welkom bij EuroParcs Zuiderzee!

Pal aan het kabbelende water van het Veluwemeer, ingesloten door de groene vlaktes van Flevoland, ligt vakantiepark EuroParcs Zuiderzee. Voor de watersporters, adrenalinejunks, jong en oud is dit het ideale vakantiepark om de uitgestrekte Veluwse bossen, de pittoreske Hanzesteden, Flevolandse polders en natuurlijk Walibi Holland te ontdekken!

Of je nu een bootje huurt, een verfrissende duik neemt, de zeilen hijst of gaat surfen, het kan allemaal met de eigen jachthaven van het vakantiepark. Voor een lekker hapje en drankje aan het water kun je terecht bij Beachclub Zuiderzee.
Ook fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen in de omgeving van EuroParcs Zuiderzee. De provincie Flevoland heeft vele fiets- en wandelroutes dwars door de polders en bossen te bieden.


Bent u benieuwd naar deze woning? Neem contact met ons op!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 52
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 52
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij