Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN UNIEKE KANS IN OOSTERWOLD: RUIMTE, DUURZAAMHEID EN MOGELIJKHEID VOOR EEN B&B

Stel je voor: een leven waar werk en ontspanning in elkaar overvloeien, waar elke dag aanvoelt als een stap in een groene oase, en waar comfort en duurzaamheid hand in hand gaan. Voor de ondernemende geesten, de levensgenieters die denken aan de toekomst, en zij die de serene rust van de natuur omarmen, presenteert Oosterwold een parel van een woning. Een thuis waar je bedrijf aan huis kunt hebben, waar levensloopbestendig wonen realiteit is, en waar de hectiek van de stad plaatsmaakt voor de harmonie van Oosterwold.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

- Een thuis met een twist: Geniet van de luxe met de mogelijkheid voor een eigen B&B, perfect voor het ontvangen van gasten of te gebruiken voor werken aan huis of inwonende (oudere) familieleden.

- Duurzaamheid ten top: Deze zelf ontwikkelde woning is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor het milieu dankzij de 32 zonnepanelen en ecologische bouw.

- Gelijkvloers genieten: Alles wat je nodig hebt op de begane grond, inclusief drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer in het woonhuis.

- Een groene droom: De groene tuin met fruitbomen biedt een landelijk gevoel en ruimte om volledig tot rust te komen.

- Ruimtelijk en licht: Een woonkamer met een hoog plafond, grote raampartijen en een keuken die van alle gemakken is voorzien.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG VOELT ALS EEN VAKANTIE

Stap binnen in een wereld waar elke dag voelt als een vakantie. De ruime woonkamer, met zijn hoge plafonds en grote raampartijen, baadt in het natuurlijke licht en biedt een panoramisch uitzicht op de groene woonomgeving. De keuken, het hart van het huis, is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en nodigt uit tot het bereiden van culinaire hoogstandjes.

De drie slaapkamers op de begane grond zijn een toonbeeld van comfort en gemak, met de master bedroom die directe toegang biedt tot de badkamer. De ruime en moderne badkamer is uitgerust met met een inloopdouche, toilet en wastafel.

De aangrenzende mogelijkheid voor een B&B is een parel op zich, met een eigen woon- /eetkamer en twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Het is de perfecte plek voor gasten of als extra woonruimte voor inwonende familieleden. Een unieke kans om een bedrijf aan huis te runnen zonder in te leveren op privacy en comfort.

De tuin is zoals het hoort in Oosterwold met een diversiteit aan fruitbomen en planten die niet alleen een lust zijn voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. Het landelijke gevoel wordt versterkt door de rust en ruimte die Oosterwold te bieden heeft.

DE PERFECTE BALANS TUSSEN WERK EN PRIVÉ

Deze woning is een droom voor iedereen die op zoek is naar een perfecte balans tussen werk en privé. Met de mogelijkheid voor een B&B kun je een bloeiend bedrijf aan huis runnen, terwijl je in de hoofdwoning alle ruimte hebt om te leven en te ontspannen. Het is een unieke kans om te investeren in een levensstijl die zowel financieel als persoonlijk lonend is.

Het perceel is ruim 1800m2. Verder is er sprake van een aandeel in de kavelweg waardoor de totale grootte ruim 2000m2 is.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 233
Inhoud woonhuis 1043

Overige

Perceel oppervlakte 1822
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 233
Inhoud woonhuis 1043

Overige

Perceel oppervlakte 1822
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere