Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

3 appartementen in 1 pand met schitterend uitzicht over de IJsselmeerdijk en heerlijke tuin.

Sfeervolle, met liefde onderhouden, complex bestaande uit 3 appartementen aan de zeedijk in het idyllische dorpje Gaast. Op slechts 30 meter van het IJsselmeer en grenzend aan Natura2000 gebied. Dit pand kan uitstekend gebruikt worden als verhuurobject of de combinatie van verhuren en zelf lekker genieten.
Bijzonder is het vrije zicht over het IJsselmeer vanaf het dakterras op de verdieping.
Binnen het bestemmingsplan bestaan meerdere mogelijkheden voor wonen en werken, verhuur in combinatie met eigen gebruik, of kantoor/praktijk aan huis!

Indeling:
Appartement 1 “Morgenstond”
Appartement voorzijde (twee personen): entree, woonkamer met keukenblok (elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast en magnetron), hal, slaapkamer en badkamer met toilet, dubbele (klooster)wastafel en inloopdouche. Dit appartement grenst aan een ruim terras in de royale beschutte tuin.

Appartement 2 “De Iisfugel”
Appartement achterzijde (vier personen), grenst aan het kerkje aan de Zeedijk: Entree woonkamer voorzien van bar en openslaande deuren naar het terras, eetkamer en aangrenzend de eerste slaapkamers toilet en douche. Via de industrieel uitgeruste keuken met inbouwapparatuur en professionele afzuiging krijgt u toegang tot een tweede slaapkamer. In eerdere tijden was dit een Tapasbar.
1e verdieping:
Appartement 3 “Zeezicht”
Appartement op verdieping (vier personen): De naam zegt het al, u hebt vanuit de woning en vanaf het terras een schitterend uitzicht over het IJsselmeer. Via het ruime en vrijwel onderhoudsvrij aangelegde dakterras krijgt men toegang tot de keuken met aangrenzend de woonkamer. De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers en een badkamer met een bad, douche, vaste wastafel en toilet. Heerlijk ruim en licht appartement.

Algemeen: 260 m2 eigen grond. Gebruiksoppervlakte: ca. 177 m². Energielabel D. Oorspronkelijke bouwjaar: 1890. Aan de achterzijde bevindt zich een berging van 10 m2. Zowel de voor- en achtertuin zijn keurig aangelegd en uitgerust met sierbestrating en beplanting. Vanuit de achtertuin loopt u zo de zeedijk op om aan de andere kant van de zeedijk te kunnen genieten
Het object heeft veel mogelijkheden zoals (recreatie)verhuur of dubbele bewoning. Aanvaarding in overleg. (Kan op relatief korte termijn.)

Gaast:
Aan de IJsselmeerkust tussen Workum en Makkum ligt Gaast. Het dorp is van oorsprong een echt vissersdorp. De Walvisvaart was hier lange tijd een belangrijke bron van inkomsten voor het dorp. Gaast telt ruim 200 inwoners en geniet tegenwoordig veel bekendheid als watersprotplaats en ideaal vogelspot locatie.

Kortom: een multifunctioneel object gelegen in de kern van het mooie idyllische dorpje Gaast waar u heerlijk tot rust kunt komen en genieten van de natuur. Hebt u interesse in dit bijzonder object, maak dan een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1890
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1890
Woon oppervlakte 159
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 260
Schakelwoning Ja
Aantal badkamers 3
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 5

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1890
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1890
Woon oppervlakte 159
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 260
Schakelwoning Ja
Aantal badkamers 3
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 5

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

IJsselmeer wonen bv

De nieuwste koopwoningen in Gaast