Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrij gelegen recreatiewoning met garage, beschut terras en uitzicht over de vallei met daarachter het IJsselmeer (type duinvilla). Het terras is geheel voorzien van glazen windschermen en is gelegen op het zuiden. Bij de eerste zonnestralen van het jaar is het hier al heerlijk vertoeven. Het strand en het IJsselmeer zijn op loopafstand te bereiken (circa 50 meter).

Indeling:
Entree met ruime hal, luxe toilet met closet voorzien van een spoelinstallatie. De woonkamer met gashaard is heerlijk licht door de vele ramen en openslaande glazen deuren richting het zuiden en westen. Vanaf de eettafel hebt u zicht op het IJsselmeer. De vloer is uitgevoerd met zandkleurige plavuizen. De open keuken met kookeiland is voorzien van alle gemakken (inbouwkoelkast, -vriezer, -vaatwasser, -combimagnetron -inductiekookplaat met afzuigkap). In de bijkeuken, met deur naar de tuin, zijn de centrale verwarming en de wasmachine en droger te vinden.
De garage, met een elektrisch bedienbare deur, naast de woning is de ideale berging voor watersporters zoals windsurfers. De zeilen kunnen opgetuigd gestald worden. Het strand met het IJsselmeer liggen op nog geen 50 meter lopen.
1ste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan twee voorzien zijn van inbouwkasten. De badkamer is uitgerust met ligbad, dubbele wastafel, douchecabine en vloerverwarming. Het toilet met spoelinstallatie is separaat. De trap is voorzien van een stoeltjeslift.

Algemeen:
555 m2 eigen grond. De villa is in 2002 traditioneel opgetrokken uit steen en beton en is volledig geïsoleerd. De hardhouten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas. Al het houtwerk aan de buitenzijde is geschilderd in 2021. Het rieten dak heeft in 2020 zijn onderhoudsbeurt gehad. Verder beschikt de woning over een Intergas combi cv-ketel (bouwjaar 2017) en over een waterontharder. Deze woning is nooit verhuurd geweest en bevindt zich dan ook in een uitstekende staat.

Villapark:
De woning is gelegen op één van de mooiste recreatieparken van Nederland. Het park is van alle luxe voorzien. Zo beschikt het over een professionele verhuurorganisatie, tennisbanen, waterfietsen, midgetgolf, grote en kleine stranden, boulevard met diverse terrassen, eetgelegenheden en winkeltjes. Door de unieke ligging aan het IJsselmeer en het natuurgebied, waar u heerlijk kunt wandelen, krijgt u direct het vakantiegevoel. Verder ligt het pittoreske vissersdorp Makkum op 5 minuten fietsen. Wat u ook zoekt: activiteiten, natuur, rust, gezelligheid… U vindt het op het Beach Resort Makkum.
Een prachtige vakantiewoning welke zeer goed te verhuren is als 6-persoonsrecreatiewoning. Een combinatie van eigen gebruik en verhuur kan ook, informeer naar de mogelijkheden.

Wilt u deze villa bezichtigen, aarzel dan niet om een afspraak te maken!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2003
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 117
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 555
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2003
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 117
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 555
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

IJsselmeer wonen bv