Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen op een royaal perceel met een gunstige ligging nabij het centrum van Nijkerk? Dat kan met deze 2-1 KAPWONING die wij u namens Woningstichting Nijkerk mogen aanbieden! De woning is gesitueerd op een royaal perceel van ca. 290 m², met een op het zuidwesten georiënteerde diepe achtertuin met een grote garage, een berging, en een ruime oprit die ruimte biedt aan 2 auto’s. Naast het centrum zijn ook basisscholen, de rondweg en supermarkten binnen bereik. De binnenzijde van de woning moet gemoderniseerd te worden, zo dient namelijk nog centrale verwarming en een warmwatervoorziening te worden gerealiseerd. Ook de beglazing op de 1e verdieping bestaat nog uit enkel glas. Als u van klussen houdt, biedt u dit de mogelijkheid een thuis te creëren, geheel naar eigen wens, smaak en indeling, op een ideale locatie! Bouwjaar 1957. Woonoppervlak 82 m². Perceeloppervlak 290 m².

Indeling Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet met fonteintje, praktische trapkast, toegang tot doorzonwoonkamer. Vanuit de hal bereikt u eveneens de ruimte voor een dichte keuken aan de achterzijde van de woning, met deur naar de achtertuin. De keuken is naar eigen wens en inzicht te realiseren. De achtertuin is deels bestraat. De tuin beschikt over een achterom en een vrijstaande stenen berging. Door de diepte van deze tuin, ruim 19 meter, zijn er veel mogelijkheden om er iets moois van te maken, zodat u er heerlijk van de zon kunt genieten.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning, waarvan twee voorzien van vaste kasten. Eén slaapkamer aan de achterzijde heeft een balkon. De eenvoudige badkamer is gesitueerd naast de trap en beschikt over een douche en wastafel.

Tweede verdieping: de bergzolder met klein dakraam is bereikbaar middels een vlizotrap.

Toegevoegde waarde

- 2-1 kapwoning op ruim perceel - Garage aanwezig - Ruime oprit - Diepe zonnig gelegen tuin - Gelegen op een mooie locatie nabij het centrum

VERKOOPVOORWAARDEN

Deze woning wordt aangeboden namens Woningstichting Nijkerk (WSN) tegen de volgende voorwaarden:

• Huurders van WSN die uiterlijk op 7 maart 2019 reageren, krijgen voorrang om de woning te kopen. Als er meer huurders reageren, heeft de kandidaat-koper die het langst in zijn huidige huurhuis woont voorrang. • Inschrijfformulieren en informatie zijn verkrijgbaar bij Zijlstra Era Makelaardij. • Bezichtigingen worden pas ná 7 maart 2019, de sluitingsdatum van de inschrijfperiode gepland. • Alle eigendomsoverdrachten vinden plaats bij Notariaat van der Weij te Nijkerk • Het voordeel van overdrachtsbelasting is voor verkoper • Zelfbewoningsplicht van 2 jaar

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 315

Overige

Perceel oppervlakte 290
Show with reservation -1

Zijlstra ERA Makelaardij

Brede Beek 22
3861BD Nijkerk (Gelderland)
T: 033 - 245 33 23
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de De Ruyterstraat in Nijkerk?