Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Goed onderhouden 2/1-kapwoning met een vrijstaande dubbele garage en een slaapkamer op de begane grond, gelegen op een mooie locatie in Nijkerk! De woning ligt op een ruim perceel waar u kunt genieten van rust, vrijheid en privacy.

De woning heeft een heerlijke lichte woonkamer, royale keuken en beschikt over totaal 5 (slaap)kamers, bergvliering en een zonnige tuin met vrije ligging. De grote vrijstaande dubbele garage bereikt u middels de lange oprit die langs de zijkant van de woning tot achter in de tuin loopt. Op eigen terrein is dan ook meer dan voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast zijn er ook 12 zonnepanelen aanwezig, dus ook aan verduurzamen is gedacht!

Het gezellige centrum van Nijkerk, het station, de sportvelden en het buitengebied zijn op enkele minuten loopafstand van de woning. Bovendien is de A28 binnen een paar minuten met de auto te bereiken.

Bouwjaar 1971. Woonoppervlakte 149 m². Perceeloppervlakte 430 m². Energielabel A.

Indeling Begane grond: Via de zijentree bereikt u de ruime hal met toegang naar de toiletruimte met fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer en de keuken. De lichte en luxe keuken in hoogglans is voorzien van een houtlook aanrechtblad en biedt veel kastruimte. Daarnaast is de keuken uiteraard uitgerust met de nodige inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en combimagnetron. Ook is er een gezellig barretje waar u heerlijk kunt genieten van een kopje koffie of uw ontbijt.

De woonkamer heeft een gezellige houtkachel en is voorzien van een laminaatvloer. Door de aanwezigheid van de raampartijen is er ook veel lichtinval in de woning. Aansluitend aan de woonkamer is er een halfopen ruimte die uitstekend gebruikt kan worden als thuiswerkplek. Vanuit de woonkamer heeft u toegang naar de slaapkamer die aan de achterzijde van de woning is gelegen. Deze is voorzien van een laminaatvloer en een wastafel en 2 vaste kasten.

Tuin: De royale achtertuin is voorzien van een dubbele garage en een houten berging met overkapping. De tuin is aangelegd met sierbestrating, borders met beplanting, een vijver en een gazon. Vanwege de vrije ligging kunt u hier genieten van rust en privacy. De garage heeft 2 jaar geleden nieuwe dakbedekking gekregen en is volledig bedekt met een groen dak. Dit geeft goede isolatie in de garage en verkoeling in de tuin.

Eerste verdieping: Op deze verdieping vindt u vier kamers, waarvan er drie vanaf de overloop toegankelijk zijn. Een van de slaapkamers aan de voorzijde gelegen bereikt u via de naastgelegen kamer. Ook is daar een aparte bergruimte aanwezig wat nu in gebruik is als speelruimte maar ook als inloopkast gebruikt kan worden. Daarnaast beschikken twee van de slaapkamers over een vaste kast. Er is op deze verdieping een aparte ruimte met de opstelling van de wasmachine, droger en cv-ketel (Nefit 2013). De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, twee wastafels, elektrische luchtverwarming, afzuigsysteem en een toilet. Het raam zorgt voor natuurlijk daglicht en ventilatie.

Tweede verdieping: Bergvliering waar tevens de omvormer van de zonnepanelen is geplaatst.

Bijzondere kenmerken: -Ruime 2/1- kapwoning -Vrijstaande dubbele garage -Parkeergelegenheid op eigen terrein -Nette en luxe keuken -Slaapkamer op de begane grond -Royale tuin met veel privacy -Gelegen op korte afstand van het centrum en het buitengebied

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 540

Overige

Perceel oppervlakte 430

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 540

Overige

Perceel oppervlakte 430

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij