Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een goed onderhouden en uitgebouwde tussenwoning met 3 slaapkamers en een diepe, zonnige achtertuin met gezellige overkapping? Dan bent u hier aan het juiste adres!

De huidige eigenaren hebben de woning de afgelopen jaren flink onder handen genomen. Zo is er een uitbouw gerealiseerd op de begane grond, zijn er openslaande deuren naar de tuin geplaatst en is er vloerverwarming aangelegd (begane grond). Ook is er een dakkapel geplaatst.

Op korte afstand van de woning vindt u diverse basisscholen en speeltuinen, evenals een winkelcentrum met onder andere een supermarkt, snackbar, restaurant, drogisterij, cadeauwinkel en kapsalon. Tevens ligt de woning in een rustige woonwijk aan de rand van het buitengebied.

Bouwjaar 1982. Woonoppervlakte 104 m². Perceeloppervlakte 145 m². Energielabel B.

INDELING

Begane grond: Entree, hal. Keurig afgewerkte en ruime woonkamer met stenen vloer. De wanden zijn strak afgewerkt en voorzien van stucwerk (2022). Door de indeling van de woonkamer (Z-kamer) ontstaat er een royale zithoek en eethoek. Er is ook een trapkast aanwezig. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

De moderne halfopen keuken, vernieuwd in 2021, heeft een hoekopstelling en is voorzien van een 5-pits gasfornuis, afzuigkap en oven van het merk Boretti en een composiet aanrechtblad. Daarnaast is er ook losse apparatuur aanwezig, waaronder een vaatwasser, Amerikaanse koelkast en magnetron. Deze blijven achter in de woning.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken en vanuit de bijkeuken zijn de toiletruimte met wandcloset en fonteintje en de achtertuin te bereiken.

Tuin: De diepe achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is voorzien van sierbestrating, een (kunst)gazon, een vrijstaande houten berging met overkapping, houten vlonders waarop u een gezellige zithoek kunt creëren en tevens is er een achterom aanwezig.

Eerste verdieping: Overloop, toegang naar 2 royale slaapkamers, de badkamer en een inloopkast. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een laminaatvloer en de wanden zijn gestuct. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een vaste airco, kunststof dakkapel en tevens is hier een rolluik aanwezig.

De nette, geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche, ligbad met whirlpool, wastafel en wandcloset. Het uitzetraam zorgt voor natuurlijk daglicht en ventilatie.

Tweede verdieping: Vaste trap naar de ruime zolderverdieping, nu in gebruik als sportkamer, maar die u uiteraard ook kunt inrichten als slaapkamer of thuiswerkplek. Er zijn 3 Velux dakramen aanwezig die zorgen voor veel daglichtinval. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de wasmachine, droger en cv-ketel (Intergas, 2011).

Bijzondere kenmerken: • Ruime, uitgebouwde tussenwoning • 3 slaapkamers • Aparte inloopkast op de eerste verdieping • Royale zolderkamer op de tweede verdieping • Diepe, zonnige achtertuin met gezellige overkapping • Moderne keuken (2021) • Nette, tijdloze badkamer • Oplaadpunt voor elektrische auto • Gelegen in een rustige woonwijk • Nabij winkelcentrum en overige voorzieningen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 364

Overige

Perceel oppervlakte 163

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 364

Overige

Perceel oppervlakte 163

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij