Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Weer een mooie kans op een appartement mét zonnige tuin! In een kleinschalig appartementencomplex in de wijk Corlaer is een net 3- kamerappartement op de begane grond beschikbaar, met tuin en eigen stenen berging. Dit appartement mogen wij aanbieden namens de Woning Stichting Nijkerk. De jonge buurt, rustige ligging en optimale isolatie maken deze benedenwoning tot een ideaal thuis. Op korte afstand van winkels, scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer, de binnenstad van Nijkerk en nabij uitvalswegen. Parkeervoorzieningen zijn ruimschoots aanwezig.

Bouwjaar 2000. Woonoppervlak 78 m². Energielabel A.

Indeling Begane grond: via de entree (met meterkast) en met voldoende ruimte voor een garderobe, bereikt u de lichte woonkamer. De half open keuken grenst direct aan de woonkamer, hier bevindt zich een eenvoudig keukenblok in lichte kleurstelling zonder apparatuur.

Vanuit de woonkamer bereikt u een tussenhal die toegang biedt tot de 2 slaapkamers, de badkamer en de berging met de CV-opstelling en de zonneboiler. De grote slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde, de kleinere slaapkamer aan de voorzijde van het appartement. De badkamer is royaal van afmeting en voorzien van een wastafel, douche en toilet en tot het plafond betegeld. De aansluiting voor de was-apparatuur is hier ook aanwezig.

Vanuit de woonkamer is, via een achterportaal, ook de tuin, met achterom, te bereiken. De tuin is gelegen op het zuidwesten zodat u heerlijk van de zon kunt genieten. Vanwege de boven de tuin gelegen galerij heeft u tevens een overdekt gedeelte voor schaduw.

Kortom; een ruim en licht appartement met buitenruimte!

Bijzonderheden - Bouwjaar 2000 - Woonoppervlakte 78 m² - 2 Slaapkamers - Goed geïsoleerd energielabel A - Tuin op het zuidwesten - Gezonde VvE - Lage servicekosten € 99,61 per maand

VERKOOPVOORWAARDEN Deze woning wordt aangeboden namens Woningstichting Nijkerk (WSN) tegen de volgende voorwaarden: • Huurders van WSN die uiterlijk op 12 september 2022 reageren, krijgen voorrang om de woning te kopen. Als er meer huurders reageren, heeft de kandidaat-koper die het langst in zijn huidige huurhuis woont voorrang. • Inschrijfformulieren en informatie zijn verkrijgbaar bij Zijlstra ERA Makelaardij. • Bezichtigingen worden pas ná 12 september 2022, de sluitingsdatum van de inschrijfperiode gepland. • Alle eigendomsoverdrachten vinden plaats bij Notariaat Van Der Weij te Nijkerk • Het voordeel van overdrachtsbelasting is voor verkoper • Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding van 2 jaar • In verband met de grote animo voor deze woningen, adviseren wij u goed voorbereid te zijn en u vooraf te laten informeren over uw financiële mogelijkheden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 268

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 268

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij