Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**Er is een OPEN HUIS ingepland op dinsdag 2 april a.s. tussen 15.30 uur en 17.00 uur. Van harte welkom! Neem contact met ons op voor het verkrijgen van een Move account zodat u documentatie over de woning kunt inzien en eventueel een bod kunt uitbrengen**

Bent u op zoek naar een moderne en charmante hoekwoning? Kom dan zeker deze prachtige woning bezichtigen! Deze sfeervolle uitgebouwde woning is netjes afgewerkt en beschikt over een ruime oprit, voortuin en een achtertuin op het zuidwesten met daarin een fraaie overkapping. Daarnaast is de woning voorzien van 6 zonnepanelen, een nette keuken met inbouwapparatuur, tuingerichte uitgebouwde woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, moderne badkamer, 4 slaapkamers en een aparte wasruimte op zolder.

De woning is gelegen in de wijk ‘de Terrassen’ (nabij Vathorst) met diverse voorzieningen in de buurt, zoals scholen, sporthal, sportschool, supermarkt en een gezondheidscentrum.

Bouwjaar 2009. Woonoppervlak 111 m². Perceeloppervlakte 195 m². Energielabel A.

INDELING

Begane grond: hal/entree, meterkast en modern toilet met fonteintje. De tuingerichte woonkamer heeft een laminaatvloer, spachtelputz wandafwerking, openslaande deuren naar het terras en een trapkast. Door de grote hoeveelheid raampartijen komt er veel licht naar binnen. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, gaskookplaat, koelkast/vriezer, afzuigkap en combi-oven.

De tuin is voorzien van sierbestrating, heeft een ruim terras, een houten berging met een fraaie overkapping waar je heerlijk kunt zitten. Tevens is de tuin via een ingang via de zijkant van de woning te bereiken. De tuin is ruim van opzet, beschikt over voldoende privacy en is op het zuidwesten gesitueerd, hierdoor kan er optimaal van de zon genoten worden! Aan de achtergevel van de woning is er een zonwering aanwezig, ideaal als u toch een schaduwplek wilt creëren op een zomerse dag.

1e verdieping: op de verdieping bevindt zich de overloop welke toegang geeft tot 3 slaapkamers. De 2 slaapkamers aan de achterzijde hebben een grote dakkapel wat zorgt voor veel daglichtinval. Zowel de slaapkamer aan de voorzijde als de slaapkamer aan de achterzijde beschikken over vaste kastruimte. Alle kamers beschikken over een laminaatvloer en een spachtelputz wandafwerking. De badkamer is modern en zeer compleet te noemen. Er is een vaste wastafel aanwezig, douchecabine met stortdouche en 2e wandcloset. Deze verdieping is zelfs voorzien van airconditioning!

2e verdieping: via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Hier bevindt zich een 4e slaapkamer met Velux dakraam en vide. Er is een separate ruimte met de opstelplaats voor de CV ketel (Intergas, 2009) en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Deze ruimte is eveneens voorzien van een Velux dakraam.

Bijzondere kenmerken: - Instapklare hoekwoning met eigen oprit - Lichte tuingerichte woonkamer met openslaande deuren - Parkeren op eigen terrein - Zonnige achtertuin met overkapping op het zuidwesten - Energiezuinig woonhuis (energielabel A) - 6 zonnepanelen - Airconditioning in de woning aanwezig - Mogelijkheid voor garage naast de woning (dit moet nog wel bij de gemeente worden aangevraagd) - Gelegen in een kindvriendelijke omgeving

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 433

Overige

Perceel oppervlakte 195
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 433

Overige

Perceel oppervlakte 195
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij