Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze riante woning op Recreatiepark De Dikkenberg, gelegen midden in de bossen van Bennekom!

De kavel beschikt over een aangelegd terras, eigen parkeerplaats en een afsluitbare berging van 5 m2.
Het is goed om te vermelden dat de woning op huurgrond staat. Onze specialisten kunnen u hierover informeren en adviseren.

Bij binnenkomst in de woning heeft u direct toegang tot alle vertrekken. Deze woning beschikt over een royale slaapkamer met inbouwkast achter twee hoogglans schuifdeuren. De tweede slaapkamer is compacter van formaat maar is zeer functioneel. Momenteel is deze ruimte in gebruik als werkkamer en staat er een was/droog combinatie geplaatst.

De volledig afgewerkte badkamer is modern en neutraal ingericht. Voorzien van een ruime glazen inloopdouche, toilet en breed wastafelmeubel en bovenkastje met spiegelafwerking.

De woonruimte is zeer ruimtelijk ingedeeld met een zithoek, eethoek en een zeer complete keuken. De moderne keuken in deze woning is van alle gemakken voorzien en biedt een ideale plek om een heerlijke maaltijd te bereiden. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en beschikt over voldoende werkruimte en opbergruimte. De strakke en moderne uitstraling draagt bij aan het luxe gevoel dat deze woning u te bieden heeft.

De woning is gelegen op een fantastische locatie en biedt gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen die je nodig heb. Deze woning is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar comfort, gemak en stijl.

Kom het zelf ervaren en plan vandaag nog een bezichtiging!

Kenmerken:

Bouwjaar: 2021
Woonoppervlakte: 42 m2
Perceel: huurgrond
Aantal slaapkamers: 2

Over Recreatiepark De Dikkenberg...

Recreatiepark De Dikkenberg in Bennekom belooft iedereen een heerlijke vakantie of ontspannen verblijf. De boslodges, parkwoningen en chaletcaravans worden gebruikt als tweede woning. Vanaf oktober 2017 is het park volledig in bezit van de familie Brouwer. Met een nieuwe visie en realisatie van schitterende accommodaties ontstaat er een prachtig park dat in Nederland en zelfs in Europa grote waardering geniet. Beleef de natuur!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 42
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 42
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij