Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stap in de wereld van sfeer en luxe aan de prachtige Havenstraat, waar deze riante 2/1-kapwoning met garage, veranda en loungetuin op jou wacht. De 12 zonnepanelen maken het huis energiezuinig en de airconditioning zorgt ervoor dat het binnenklimaat altijd aangenaam is. De benedenverdieping is maar liefst 2,5 meter uitgebouwd, waardoor de living een zee aan ruimte heeft gekregen. De designvolle woonkeuken nodigt uit tot een gezellig samenzijn. Boven vind je vier royale slaapkamers, een chillruimte, moderne badkamer, technische ruimte én een praktische bergzolder. Alle woon- en slaapvertrekken zijn uitgerust met rolluiken voor privacy en gemak. De onderhoudsvriendelijke loungetuin is in 2020 aangelegd. Je kunt hier ontspannen en genieten zonder de stress van onderhoud. De hoogwaardige eiken veranda biedt een geweldige zitplek. Het huis ligt op korte loopafstand van de basisschool en het kinderdagverblijf. Tuil is bijzonder gunstig gelegen t.o.v. snelwegen A2 en A15.


Welkom in dit fenomenale huis waar stijl, kwaliteit en functionaliteit samenkomen voor een ongeëvenaarde woonervaring! De voordeur met glaspanelen verwelkomt je in de ontvangsthal, die meteen een voorproefje geeft van de verfijnde afwerking van de rest van het huis. De vloer heeft vloerverwarming en straalt luxe uit met groot formaat keramische plavuizen en plintwerk. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en het plafond is glad gestuct. Deze afwerking van vloer, wanden en plafond ademt door op de gehele woonlaag. Je vindt in deze hal de meterkast en de toiletruimte. De moderne toiletruimte is uitgevoerd met een wandcloset, fonteinmeubel en mechanische ventilatie.

Betreed de indrukwekkende living via de designvolle stalen deur met glasverdeling. Dankzij de uitbouw van 2,5 meter geniet je hier van een sensationele woonervaring. De Bellfire gashaard creëert warmte en sfeer, terwijl de brede glaspui met openslaande deuren een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaat en een naadloze verbinding met buiten mogelijk maakt. De trapopgang, die open in de ruimte aanwezig is, geeft tenslotte een mooi effect aan het vertrek.

De royale woonkeuken staat in dynamische open verbinding met de living en nodigt uit tot een gezellig samenzijn. De hoge ramen en de openslaande deuren geven allure aan dit vertrek en bieden bovendien een prachtig uitzicht op het ruime straatbeeld van de Havenstraat. De keuken is een waar juweeltje compleet met kastenwand, kook-/spoeleiland en A-merk apparatuur, zodat je elke kookfantasie laat vervullen. Je beschikt over een horecakraan, vijfpits gaskookplaat op glas, vaatwasmachine, XL koelkast, combimagnetron, warmhoudlade en heteluchtoven. Ook aan kastruimten ontbreekt het je niet. Je vindt veel opbergruimte in de kastenwand en aan weerszijde van het eiland zijn laden en kastruimten aanwezig.

Graag attenderen wij je op het antracietkleurige schilderwerk van de kozijnen in de living en woonkeuken. Dit draagt niet alleen bij aan een stijlvolle woonbeleving, maar haalt je uitzicht nog meer naar binnen. De ramen en openslaande deuren in het woongedeelte zijn allen uitgerust met elektrisch bedienbare rolluiken.

Vanuit het woongedeelte brengt de open trapopgang je naar de overloop van de eerste verdieping. Bovenaan de trap wacht een afsluitbare deur, zodat de warmte van beneden niet verloren gaat naar boven. Ook op deze woonlaag grenst de afwerking aan de perfectie. Op de vloer ligt laminaat, op de wanden is spachtelputz aangebracht en de plafonds zijn voorzien van spuitwerk. Aan de overloop grenzen drie slaapvertrekken, een badkamer en een praktische vaste kastruimte.

Dit is jouw kans om elke dag te ontwaken in een oase van rust en comfort. Deze ruim bemeten masterbedroom is gelegen aan de voorzijde en strekt zich uit over de gehele breedte van het huis. De vier ramen geven charme aan het vertrek en bieden een panoramisch uitzicht over de woonomgeving. De hoogglans garderobekast heeft hang- en leggedeelten en is inclusief.

De tweede slaapkamer is gelegen aan de tuinzijde en is in gebruik als kantoor. De behangwand met botanisch dessin geeft een levendige impuls aan de ruimte. In de achtergevel is een brede raampartij aanwezig.

De derde slaapkamer ligt eveneens aan de tuinzijde en is in gebruik als kinderkamer. De behangwand met Lion King thema is een leuke blikvanger. Zowel in de achtergevel als in de zijgevel is een raam aanwezig.

De ramen van alle slaapkamers zijn uitgerust met een rolluik. Je kunt je slaapruimtes dus volledig verduisteren, wat bijdraagt aan een goede nachtrust. Bovendien zijn alle openslaande ramen op de slaapkamers uitgevoerd met een insectenwerende hor.

Ontspan en verfris jezelf in deze luxe en zeer complete badkamer. Je kunt relaxen in het verleidelijke ligbad of een verfrissende douche nemen in de inloopdouche met thermostaatkraan. Er is een wastafelmeubel met spiegelkast, verlichting en bijpassende wandkast. Het wandcloset, de designradiator en de mechanische ventilatie maken de uitrusting van deze badkamer compleet.

Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, die in 2019 een doordachte indeling kreeg. De voorheen open traptreden werden dichtgemaakt, wat bijdraagt aan de energiezuinigheid. Boven de trapopgang hangt de "Mitsubishi" airconditioner (2022). De doordachte positionering van deze airconditioner zorgt met warme dagen voor koelte op alle woonlagen. Door de hoogte van de kap was het mogelijk een handige bergzolder te creëren, die via een vlizotrap bereikbaar is. De voorzolder is thans ingericht als chill-/tv-ruimte. De steigerhouten wandbekleding zorgt voor een stoere look. Het kunststof Velux-venster is uitgerust met een elektrisch rolluik en een rolhor.

De vierde slaapkamer is opvallend ruim. Het raam in de zijgevel zorgt in combinatie met het Velux-venster voor een heldere lichtinval. Beide ramen zijn uitgevoerd met een hor en een rolluik. De behangwand met sterren dessin in combinatie met de met steigerhout beklede wand geven een leuke sfeer aan deze kamer.

In de technische ruimte vind je de wasmachine-/drogeraansluiting, CV-ketel, mechanische ventilatie unit en de omvormer van de zonnepanelen. Bovendien biedt het rechterdeel van de technische ruimte in combinatie met de ruimte achter het knieschot extra bergruimte.

De voortuin is gezamenlijk met de buren aangelegd, wat het geheel een harmonieuze uitstraling geeft. De onderhoudsvriendelijke tuinaanleg bestaat uit siergrind, leibomen en een erfafscheiding van beukhaag.

Graag wijzen we je op de ruime opzet van de straat. Langs de voortuin loopt een voetpad, wat op zijn beurt weer door een groenzone is afgescheiden van de straat. Dit draagt bij aan een grote mate van veiligheid voor voetgangers (en schoolgaande kinderen).

De oprit is eveneens gezamenlijk met de buren aangelegd, zodat het oppervlak maximaal en effectief kan worden gebruikt.

De in spouw gebouwde garage is uitgevoerd met geïsoleerde openslaande garagedeuren. De binnenruimte is keurig afgewerkt met een plavuizenvloer, gestucte wanden en een systeemplafond. De led-balk verzorgt de verlichting. De vaste schuifkastenwand biedt een surplus aan opbergruimte. Via de achterdeur stap je direct onder de veranda.

De loungetuin is in 2020 nieuw aangelegd en biedt alles wat een huiseigenaar zich maar kan wensen. Tegen de achtergevel ligt een royaal terras van keramische tegels, waarop u heerlijk van de buitenlucht kunt genieten. Het kunstgras en de gevarieerd ingerichte plantenborder maken de inrichting van deze tuin compleet. Deze op ambachtelijke wijze vervaardigde eiken veranda biedt een uiterst sfeervolle zitplek, die is georiënteerd op de gunstige westzijde. De plek om na een drukke dag werken te relaxen en te genieten van de avondzon. De tegels van het buitenterras zijn naadloos doorgelegd onder de veranda. Praktisch is de aanwezigheid van elektrapunten tegen de wand en het plafond, zodat lampen eenvoudig te installeren zijn. De buitenkeuken gaat mee, maar de elektra- en wateraansluiting blijven, dus het installeren van iets soortgelijks is een fluitje van een cent. Je kunt deze veranda volledig weerbestendig afsluiten door middel van het zeildoek (pees-bevestiging). De erfafscheiding van hout (met betonnen voet en palen) en het groenblijvende met hedera begroeid scherm zorgt dat privacy gewaarborgd is. De afsluitbare poort biedt toegang tot het burenpad, dat je van en naar de openbare weg brengt.

Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van het huis vind je een buitenkraan.


ALGEMEEN

-"Mitsubishi" airconditioner (2022) zorgt met warme dagen voor koelte op alle woonlagen
-12 zonnepanelen "Systovi full black mono" in 2018 geplaatst (nog 14 jaar garantie); opbrengst circa 3.600 kWh per jaar
-Schilderwerk binnen- en buitenzijde is van 2023
-Rookmelders aanwezig.

DE PLUSPUNTEN

-Stijlvolle woonkeuken met luxe keukenopstelling inclusief kook-/spoeleiland
-Riante living; maar liefst 2,5 meter uitgebouwd
-Maar liefst vier royale slaapvertrekken, chillruimte en bergzolder
-Airconditioning (2022) en alarminstallatie aanwezig
-Nagenoeg geheel voorzien van rolluiken
-Heerlijke onderhoudsvriendelijke tuin (2020) met kwalitatieve eiken veranda
-Energiezuinig als gevolg van 12 zonnepanelen
-Op loopafstand van basisschool en kinderdagverblijf
-Tuil is gunstig gelegen t.o.v. snelwegen A2 en A15

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 704
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 72
Garage opp 18
In overleg Ja
Hellend dak Plat dak
Perceel oppervlakte 212
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 8.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 33.05
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2016
Garage aangebouwd Steen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 704
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 72
Garage opp 18
In overleg Ja
Hellend dak Plat dak
Perceel oppervlakte 212
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 8.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 33.05
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2016
Garage aangebouwd Steen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Arendonk Makelaardij