Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK HET ULTIEME WOONGENOT IN MILLINGEN AAN DE RIJN
Ben je op zoek naar een oase van rust met alle gemakken van het moderne leven binnen handbereik? Laat je dan betoveren door deze prachtige vrijstaande woning, waar comfort, ruimte en natuur samensmelten. Ideaal voor levensgenieters die de drukte van de stad willen verruilen voor de serene ambiance van het rivierenlandschap. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond is deze woning toekomstbestendig en biedt het een thuis voor nu en later. Ontdek de luxe van ruimte en privacy in deze droomwoning.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- Vrijstaande Woning: Geniet van de vrijheid en privacy die alleen een vrijstaand huis kan bieden.
- Toekomstbestendig: Met twee slaapkamers, een werkplek, bijkeuken en badkamer op de begane grond ben je voorbereid op elke levensfase.
- Ruimte in Overvloed: Twee extra slaapkamers op de eerste verdieping bieden plaats voor gezin, gasten of hobby. Ook is er veel bergruimte op de slaapkamers en overloop. De kelder beschikt nog over - extra bergruimte. De twee slaapkamers en badkamer op de begane grond bieden veel mogelijkheden.
- Woonkeuken: Een ruime en sfeervolle keuken waar koken en gezelligheid hand in hand gaan.
- Fraai Aangelegde Tuin: Een groen paradijs rondom het huis, perfect voor tuinliefhebbers en buitenmensen.
- Extra's: Een grote garage en extra tuinhuis voor al je spullen, plus een tuin met grondwater besproeiing voor duurzaam tuinplezier.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS
Stap binnen in een wereld waar elke dag voelt als een zondagochtend. Waar de zonnestralen speels door de bladeren dansen en de vogels je wekken met hun vrolijke gezang. Dit is niet zomaar een huis; dit is een thuis waar elk detail zorgvuldig is overwogen om jouw woonervaring te verrijken.

De woonoppervlakte van 168 vierkante meter is slechts het begin van wat deze woning te bieden heeft. De ruime woonkamer nodigt uit tot ontspannen avonden en gezellige bijeenkomsten, terwijl de woonkeuken het kloppende hart van het huis vormt. Hier bereid je niet alleen de heerlijkste gerechten, maar deel je ook verhalen en creëer je herinneringen.

De slaapkamer op de begane grond, met aangrenzende badkamer, biedt een comfortabele en toegankelijke ruimte voor iedereen. Of je nu een ouder echtpaar bent dat de trap wil vermijden of een jong gezin dat ruimte zoekt voor een speelkamer; deze woning past zich aan jouw wensen aan. Ook is de bijkeuken een fijne ruimte met plek voor een wasmachine, droger en vriezer.

Op de eerste verdieping vind je twee royale slaapkamers, elk met een eigen karakter en uitzicht op de groene omgeving. De fraai aangelegde tuin is een verlengstuk van het huis, waar je kunt genieten van de rust en de natuur. Met de grondwater besproeiing is de tuin niet alleen een lust voor het oog, maar ook een toonbeeld van duurzaamheid.

De grote garage en extra tuinhuis zijn een droom voor elke klusser of verzamelaar. Hier is ruimte voor al je gereedschap, fietsen en wat je verder maar wilt opbergen.

HIGHLIGHTS UITGELICHT
Stel je voor: een vrijstaande woning waar elke dag aanvoelt als een vakantie. Toekomstbestendig met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, ideaal voor alle levensfasen. Boven wachten nog twee slaapkamers, terwijl de woonkeuken het hart van het huis vormt. Buiten omarmt een fraai aangelegde tuin je met open armen. En met een grote garage plus extra berging heb je ruimte te over. Dit is niet zomaar een huis, dit is jouw toekomstige thuis.

EEN OPROEP TOT ACTIE DIE JE NIET KUNT WEERSTAAN
Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Voel je de roep van de rivier en de lokroep van de natuur? Zie je jezelf al zitten in die zonovergoten tuin, of genieten van een kopje koffie in de woonkeuken terwijl de ochtend ontwaakt? Neem dan nu actie en plan een bezichtiging in. Dit is niet zomaar een stap, dit is een sprong naar een leven vol vreugde en comfort. Jouw nieuwe thuis wacht op je. Waar wacht je nog op?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 168
Inhoud woonhuis 781

Overige

Perceel oppervlakte 635
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 168
Inhoud woonhuis 781

Overige

Perceel oppervlakte 635
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen