Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het perceel is gelegen in een geliefde woonomgeving van het kerkdorpje Spaubeek, met o.a. prachtige wandelmogelijkheden en dan toch ook dichtbij alle voorzieningen en een goede bereikbaarheid.
Het betreft perceel: C1195 van maar liefst 785m² met enkelbestemming Groen in de huidige situatie. Voor bestemming Wonen dient er een bestemmingsplan wijziging plaats te vinden.
Optioneel: De mogelijkheid bestaat om perceel: C1444 van 440m² met bestemming Wonen ook aan te kopen (andere eigenaar).

Aanvullende documenten. Op aanvraag zijn de volgende documenten beschikbaar ter inzage:
- Uitgebreide bestemmingsplaninformatie;
- Kadastrale berichten en kadastrale kaart;
- Akte van levering;
- Meer informatie omtrent optionele kavel.

Vraagprijs
€ 140.000,- kosten koper.

Datum van oplevering
Op korte termijn mogelijk.

Bereikbaarheid
Vanuit de kavel zijn diverse uitvalswegen te bereiken, te weten: A76 richting Heerlen en Eindhoven, maar ook de verbindingswegen richting Geleen en Nuth. NS-station ligt tevens in directe nabijheid.

Bestemmingsplan (bestemming: Groen)
Informatie inzake de gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te krijgen via ons kantoor Lassoo Makelaars & Taxateurs, bij de gemeente of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de betreffende notaris te deponeren.

Vastlegging
De koopakte wordt opgesteld volgens model VBO.

Onderzoeksplicht
Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening en risico nader onderzoek te laten verrichten door hem in te schakelen adviseurs.

Oplevering
Het perceel zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het perceel verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, juridische, fiscale, milieukundige aspecten van het verkochte.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin het perceel zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt het perceel in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor u! Neem contact op via het contactformulier op Funda of op onze website en we laten u de percelen graag zien. Komt een fysieke afspraak niet zo goed uit, bel dan voor de digitale mogelijkheden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrijk Ja
Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 785
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrijk Ja
Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 785
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Lassoo Makelaars en Taxateurs