Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN HARMONIEUZE SAMENKOMST VAN HISTORIE EN MODERN WOONGENOT

Stel je voor: een leven waar de charme van het verleden en het comfort van het heden naadloos in elkaar overvloeien. Voor een dynamisch twee persoonshuishouden of gezin dat droomt van een unieke woonervaring, is dit gerenoveerde rijksmonument uit 1780, herboren in 2006, een ware ontdekking. Energielabel A garandeert duurzaamheid, terwijl de sfeervolle woonkeuken en de adembenemende tuin het decor vormen voor onvergetelijke momenten. Voel de historie, leef in luxe.

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ

Historische Pracht, Hedendaags Gemak: Volledig herbouwd in 2006, combineert deze woning in een carréhoeve het beste van twee werelden.
Culinaire Dromen: De woonkeuken, met een Boretti gasfornuis, nodigt uit tot het creëren van culinaire meesterwerken met uitzicht op de tuin.
Baden in Luxe: Een ruime badkamer met klassiek ligbad en inloopdouche biedt dagelijkse verwennerij.
Buitenleven: Een rustiek overdekt terras en een uitgestrekte tuin met tuinhuis beloven betoverende buitenmomenten.
Duurzaam en Praktisch: Energielabel A, de nieuwe cv-ketel en een eigen laadpaal maken dit huis toekomstbestendig.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN VERHAAL BEGINT

Stap binnen in een wereld waar elke hoek, elke steen, een verhaal vertelt. De carréhoeve, oorspronkelijk opgetrokken in 1780, is met liefde en aandacht herbouwd in 2006, waarbij de ziel van het huis zorgvuldig is bewaard. Met een woonoppervlakte van 147 vierkante meter is er ruimte in overvloed voor jou en je partner om te groeien, te dromen en te genieten.

De woonkeuken is het kloppend hart van het huis. Hier, onder het genot van een vers gezette espresso, kijk je uit over de tuin die baadt in het zonlicht. Het Boretti gasfornuis staat als een trouwe vriend klaar om jouw culinaire avonturen te ondersteunen. Zie jezelf al staan, roerend in pannen, terwijl de geur van verse kruiden zich vermengt met het zachte licht van de ondergaande zon?

De badkamer is een oase van rust. Het klassieke ligbad nodigt uit tot lange, luie avonden met een goed boek en een glas wijn, terwijl de inloopdouche zorgt voor een frisse start van de dag. De wastafel, met voldoende ruimte voor twee, maakt de ochtendrituelen tot een synchrone dans.

Het buitenleven is hier een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Het overdekte terras, grenzend aan de woonkamer en keuken, biedt een beschutte plek voor ochtendkoffie of een avonddiner. De brug over het beekje leidt naar een tuin die groot genoeg is om je in een andere wereld te wanen. Het houten tuinhuis wacht op jouw creatieve invulling: wordt het een atelier, een yogastudio of een thuiswerkplek?

Praktisch gezien laat dit huis niets te wensen over. Met drie slaapkamers is er ruimte voor gasten of een werkkamer. De parkeerplaats naast de hoeve, voorzien van een laadpaal, maakt dat je altijd klaar bent om te vertrekken. En met een eigen garage zijn zorgen over opslag of veiligheid verleden tijd.

Deze woning maakt deel uit van de VvE "Domein de Villers". De servicekosten bedragen 114 euro per maand.

Voel je hoe elk detail van deze woning je zintuigen prikkelt? Zie je jezelf al wonen in deze prachtige carréhoeve? Wacht dan niet langer en neem contact op voor een bezichtiging. Dit is jouw kans om geschiedenis en comfort te verenigen in een thuis waar liefde en aandacht in elke steen is gelegd. Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan en zet vandaag nog de stap naar jouw droomhuis.

VOLLEDIG HERBOUWD IN 2006 MET EEN RIJKE HISTORIE 
Deze carréhoeve, oorspronkelijk opgetrokken in 1780, is in 2006 met groot vakmanschap volledig herbouwd. Hierbij is de authentieke ziel van het pand behouden gebleven, terwijl het voldoet aan de eisen van modern wooncomfort. De perfecte balans tussen oud en nieuw maakt dit huis tot een unieke woonervaring, waarbij de rijke historie voelbaar is in elke ruimte.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1780
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1780
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 520

Overige

Perceel oppervlakte 800

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1780
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1780
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 520

Overige

Perceel oppervlakte 800

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond