Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN BEESEL

Stel je voor: een ruimtelijk toevluchtsoord waar het gezinsleven zich in alle harmonie kan ontplooien. Een plek waar de kinderen alle ruimte hebben om groot te dromen en waar jij, als ouder, de rust vindt die je verdient. Dit is geen droomscenario, maar de realiteit die wacht in Beesel. Met een vrije ligging die ruimte geeft om te ademen, een energie-efficiëntie die de portemonnee spaart en een zee aan ruimte, zowel binnen als buiten, is dit de ideale habitat voor gezinnen die op zoek zijn naar dat beetje meer.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

VRIJHEID IN BEELD: Gelegen aan de rand van het pittoreske Beesel, biedt deze woning een onbetaalbaar uitzicht op de omliggende natuur.
DUURZAAM WONEN: Met een Energielabel A, 27 zonnepanelen, een hoogrendement CV en zonneboiler ben je klaar voor een groene toekomst.
RUIMTE IN OVERVLOED: Een volledig onderkelderde woning, een grote garage en een riante leefruimte op de begane grond, plus drie grote slaapkamers en een ruime zolder.
TUINPARADIJS: Een prachtig aangelegde tuin die overgaat in het akkerland, waar je in alle privacy kunt genieten van het groen.
NATUURLIJKE SCHOONHEID: De omgeving van Beesel nodigt uit tot eindeloze wandelingen en het opdoen van frisse energie.

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT

Stap binnen in een wereld waar comfort en ruimte samenkomen. De entree verwelkomt je met open armen en leidt je naar de leefruimte waar het daglicht speels binnenvalt door de grote ramen. De woonkamer ademt een sfeer van gezelligheid, met genoeg plek voor een grote zithoek waar je samen met je gezin kunt genieten van de kleine dingen die het leven groots maken.

De keuken, het hart van het huis, is wellicht wat gedateerd maar door de overvloedige ruimte heb je zeker de mogelijkheid om je absolute droomkeuken te realiseren. Hier, aan de keukentafel, worden plannen gesmeed, wordt gelachen en worden herinneringen gecreëerd.

Op de verdieping vind je drie ruime slaapkamers, elk een eigen domein waar rust en privacy gewaarborgd zijn. De zolder, nu bereikbaar via een vlizotrap, biedt potentieel voor nog een slaapkamer, kom je samen met ons kijken naar de mogelijkheden?

De kelder en garage zijn niet zomaar extra ruimtes; ze vormen het perfecte decor voor jouw hobby's of thuiswerkplek. Hier kun je ongestoord je gang gaan, of het nu gaat om een knutselruimte of een kantoor aan huis.

EEN TUIN OM VAN TE DROMEN

De achtertuin is een groene oase waar de seizoenen tot leven komen. Kinderen hebben alle ruimte om te spelen en te ontdekken, terwijl jij geniet van de rust en het uitzicht op het uitgestrekte akkerland. De tuin is met zorg aangelegd en nodigt uit tot tuinieren, ontspannen of gezellig samenzijn tijdens een barbecue.

HIGHLIGHTS IN EEN NOTENDOP

Aan de rand van Beesel geniet je van een vrij uitzicht en rust.
Energielabel A, zonnepanelen, HR CV en zonneboiler voor een duurzaam thuis.
Een zee aan ruimte: onderkelderd, grote garage, ruime leefruimte, drie slaapkamers en een grote zolder.
Een achtertuin die privacy en natuurbeleving biedt, grenzend aan akkerland.
Beesel's natuurlijke pracht nodigt uit tot buiten zijn en genieten.

EEN OPROEP TOT ACTIE

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten in deze prachtige tuin, of droom je weg bij de gedachte aan een eigen kantoor of hobbyruimte? Wacht dan niet langer. Kom kijken en laat je hart veroveren door dit unieke thuis. Neem contact op voor een bezichtiging en zet de eerste stap naar jouw nieuwe leven in Beesel. Want zeg nou zelf, thuis is waar je verhaal begint. En dit verhaal belooft prachtig te worden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 180
Inhoud woonhuis 725

Overige

Perceel oppervlakte 464
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 180
Inhoud woonhuis 725

Overige

Perceel oppervlakte 464
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond